Roditeljstvo

OVA FOTOGRAFIJA KRIJE SNAŽNU PRIČU KOJA JE RASPLAKALA INTERNET: Nakon blistavih osmeha usledile su godine borbe, dve decenije čekali su na ovaj trenutak(VIDEO)

Tiktokerka je podelila emotivnu priču sa svojim pratiocima, ohrabrujući mnoge da veruju u sebe i da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

15.09.2023 15:01

OVA FOTOGRAFIJA KRIJE SNAŽNU PRIČU KOJA JE RASPLAKALA INTERNET: Nakon blistavih osmeha usledile su godine borbe, dve decenije čekali su na ovaj trenutak(VIDEO)
Printscreen/TikTok/madisontevlin

Mnoge fotografije na kojima su lica nasmejanih ljudi, često kriju i neke tužne trenutke ili situacije za koje posmatrači ne znaju. Fotografija mladog bračnog para koji prisustvuje nekoj svečanosti oduševila je mnoge i odavala utisak srećnih i bezbrižnih supružnika. Ipak, iza toga je bila priča koja tera na suze.

Ovaj mladi bračni par je u vreme kada je bio na nekoj svečanosti očekivao bebu koja je trebalo da se rodi dva meseca kasnije. Nakon rođenja saznali su vesti o zdravstvenom stanju svoje ćerkice i za borbe koje joj predstoje.

Printscreen/TikTok/madisontevlin

Tiktokerka je pokazala autfit svoje majke pre 20 godina i šta se iza toga krilo

- Kada je moja mama prvi put imala ovaj stajling pre 21 godinu bila sam u njenom stomaku, ali ona nije znala za putovanje na koje ćemo se ukrcati. Dijagnostifikovan mi je Daunov sindrom pri rođenju i doktori su odmah rekli mojim roditeljima za stvari za koje neću biti sposobna. Ipak ,21 godinu kasnije obukla sam mamin autfit za posebnu veče kao nominovana za Najboljeg voditelja na Kanadskim filmskim nagradama.- napisala je u svojoj objavi Medison Tevlin.

Devojka sa retkim poremećajem je u snimku pokazala svoje roditelje na nekoj proslavi i da je ona samo dve decenije kasnije obukla maminu odeću koju je ona sačuvala za posebne prilike. Uprkos tome što su joj doktori prognozirali tešku budućnost i da neće biti sposobna za mnoge aktivnosti, Medison ih je demantovala pokazavši da se odlično nosi sa svojim problemom i to sa širokim osmehom na licu. 

- Ne stavljam mamu u senku, ali si ti to bolje iznela. Predivno.

- Neverovatna mama će pomeriti planine za decu. Ta odeća je veoma važna i nastavi da nadmašuješ sebe.

- Obe ste apsolutno predivne!

- Imaš najbolje mamu i tatu na svetu, divni ste!

- Prelepa si i spolja i iznutra.- bili su neki od komentara. 

 

@madisontevlin A story that took 21 years to tell 🩵 When my mom first wore this outfit 21 years ago when I was in her belly, she didn’t know the journey we’d embark on. I was diagnosed with Down syndrome at birth and doctors were quick to tell my parents all of the things I may never be able to do. 21 years later I got to wear my mom’s outfit for the most special night, as a nominee for Best Talk Show Host at the Canadian Screen Awards ✨ #motherdaughter #inspostories #thenvsnow ♬ Set Fire to the Rain - Adele

Mnogi su uputili reči pohvale i podrške mladoj Medison rekaši kako je hrabra i kako ima jak oslonac u svojim roditeljima. Sačuvana odeća i dve decenije kasnije govori o majčinoj želji da vidi svoju ćerku kako hoda i pleše baš kao što je to ona činila u mlađim danima. Osmeh mlade Tiktokerke pokazuje da je ona sve to postigla i da uživa i vodi ispunjen život poput drugih uprkos svojoj bolesti. Na mreži je prati preko 250.000 ljudi, a mnogi su prepoznali njen lik u mnogim drugim emsijama. 

Vodi aktivan život i o tome obaveštava svoje pratioce. Medison voli da putuje i da se druži a sudeći po njenim objavama, odlično se snalazi u svom poslu voditelja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)