Roditeljstvo

NIJE IMALA KOME DA OSTAVI DECU, A BIO JOJ JE PREKO POTREBAN SAN: Ova mama došla je na genijalnu ideju koja je oduševila roditelje (FOTO+VIDEO)

Influenserka Talija je smislila način da sina i ćerku drži kraj sebe, a da uspe i da kratkotrajno odspava.

06.09.2023 17:00

NIJE IMALA KOME DA OSTAVI DECU, A BIO JOJ JE PREKO POTREBAN SAN: Ova mama došla je na genijalnu ideju koja je oduševila roditelje (FOTO+VIDEO)
Instagram-talia.alivia

Talija je mama dvoje dece koju na Instagramu prati 90.000 ljudi. Ona objavljuje duhovite sadržaje o vaspitanju mališana, a jedan njen snimak u kratkom roku je postao viralan. Mnoge mame pitaju se kako da smire decu kako bi uhvatile koji minut mira makar dok popiju kafu. Popodnevno spavanje je nešto o čemu mnogi mogu samo da sanjaju ukoliko dete odluči da ne želi da spava. Međutim, ova domišljata mama se dosetila na koji način da “uposli” svoje naslednike kako bi uhvatila retke trenutke popodnevnog mira.

Snimak počinje slikom ove žene koja izgleda kao da spava na trosedu, dok su na podu ispred kreveta njeno dvoje dece. Naime, ona je rešila da se poigra sa njima i zada im nešto što će ih okupirati makar pola sata. Deca koja su takmičarski nastrojena opremili  su se listovima papira i olovkama i deluju kao da su tek na početku crteža, budući da ničeg nema na njemu. Njihova mama izgleda kao da je uveliko zaspala.

Instagram-talia.alivia

Zadala deci da je crtaju dok spava

Dečak nosi šorts i majicu, dok je devojčica u bademantilu i ima peškir na glavi. Njihova mama izgleda da je zaspala u onome u čemu se zadesila, a po svemu sudeći u pitanju su farmerice i majica. Mališani deluju skoncentrisano i usredsređeno na crtanje, a budući da su sličnih godina najverovatnije se takmiče ko će je bolje nacrtati.

Snimak je u kratkom roku dobio 385.000 sviđanja, a najveći broj ljudi nameravao je da isproba ovaj primer i na svojoj deci.

- Prvom prilikom isprobaću ovo, molite se za mene.

- Mene bi moji probudili za 10 sekundi da vidim kako napreduju.

- Mene bi moji navodno slučajno uboli flomasterom, plašim se da sklopim oči pored dvoje mojih anđela od dve godine.

- Genijalno. Kada završe, reci im da ćeš sad ti njih nacrtati dok spavaju i da ćeš ih iznenaditi kad se probude.

- Budi srećna što te ne bude da te pitaju bez prestanka crtaju li pravilno.

- Ovo je definitivno najbolji roditeljski savet koji sam ikada video!

- Isprobavam ovo koliko danas!

- Držati decu okupiranu i blizu sebe baš kada ti je preko potrebna dremka, pa ovo je savršena ideja!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)