Roditeljstvo

KRENUO JE NA POSAO KAD MU JE SIN MAHNUO DA SE VRATI: Potez ovog dečaka nikoga nije ostavio ravnodušnim, njegov tata je bio na ivici suza! (VIDEO)

On je u pidžami istrčao na ulicu a ono što je uradio raznežilo je sve na mrežama.

03.10.2023 11:00

KRENUO JE NA POSAO KAD MU JE SIN MAHNUO DA SE VRATI: Potez ovog dečaka nikoga nije ostavio ravnodušnim, njegov tata je bio na ivici suza! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/cbsnews

Čista dečja ljubav nema granica, a mališani nemaju problem da iskažu svoje emocije. Njihova ljubav je  najčistija i bezrezervna jer ne podleže nikakvim kalkulacijama. Povezanost i roditeljska ljubav je temelj za sve veze koje ćemo kasnije imati u životu. Zbog toga je uloga roditelja presudna posebno u prvim godinama života deteta. 

Snimak jednog mališana koji se ne stidi da pokaže emocije prema svom ocu osvojio je internet. Ovaj dečak pokupio je brojne simpatije na Tik Toku, a na njegov gest niko nije ostao ravnodušan.

shutterstock.com

Ljubav koju deca primaju od roditelja stvara povezanost među njima i lakše kasnije pokazuju osećanja

Naime, na video snimku koji kruži internetom vidi se čovek kako se isparkirava i verovatno kreće na posao. U jednom momentu iz kuće istrčava njegov sin još uvek u pidžami i maše mu da se vrati. Čovek zaustavlja auto izlazi iz njega i vraća se ka mališanu koji je želeo da još jednom zagrli oca pre nego što ode na posao.

Dirljivi video je snimila mama dečaka a na društvenim mrežama ga je podelio CBS news koji su otkrili da se dečak zove Isahu.

- Ponekad deca jednostavno žele još jedan dodatni zagrljaj. Ne razmišljam o tome zašto to radi već se trudim da budem tu uz njega i da ga prihvatim sa otvorenim rukama- rekao je njegov otac za ovaj medij.

Emotivna scena oca i sina mnoge je dirnula i većina se složila da je biti otac velika privlegija a da su im deca snaga koja ih pokreće u životu.

- Znam da je tata plakao na putu do posla.

- Kao otac znam koliko ovo znači tati...više nego što će njegov sin ikada znati.

- Otac je mislio o tome tokom celog dana.

 

@cbsnews 8-year-old Isaiah ran outside as his dad was leaving for work for one more hug 🥹 “Sometimes they just need an extra one. I don’t worry about why they might need it; I just make sure I’m there to accept it with open arms every time,” his dad said. #family #momsoftiktok #kids ♬ original sound - cbsnews

 

- To je suština uspomene i za malenog dečaka i za njegovog tatu .

- Najlepši osećaj na svetu - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da deca suviše brzo odrastu zbog čega treba uživati u svakom trenutku sa mališanima i  njihovom odrastanju. Neki tiktokeri su dečakov zagrljaj u pidžami okarakterisali kao nešto najlepše rekavši da je to veće bogatstvo od bilo kakvog novca i materijalne vrednosti. 

Jedan od korisnika je naglasio da on kao otac i deda tvrdi da nikakav novac ne može da zameni taj osećaj kad vas dete zagrli. 

- Nikada nije kasno da ih zagrlite i poljubite. I da im kažete da ih volite, nije važno koliko su veliki. - zaključio je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)