Ispovesti

PONUDILI SU JOJ 100 EVRA DA SKINE ŠMINKU PRED DEČKOM: Evo šta je mladić uradio kada je prvi put video u prirodnom izdanju (VIDEO)

Prvo je uklonila veštačke trepavice, a potom i slojeve pudera.

30.09.2023 15:00

PONUDILI SU JOJ 100 EVRA DA SKINE ŠMINKU PRED DEČKOM: Evo šta je mladić uradio kada je prvi put video u prirodnom izdanju (VIDEO)
facebook/Lupita Anaya

Lupita Anaju je poznata influenserka iz Španije koju na društvenim mrežama prate fanovi iz celog sveta. Sada o njoj tek govore svi nakon jednog izazova u kojem je učestvovala.

Naime, ona se snimala dok je šetala ulicama i prilazila devojkama koje žele da skinu šminku pred kamerom. Ispred jednog tržnog centra srela je par, koji je nekoliko sedmica u vezi, i upitala devojku da li bi za 2.000 pezosa (oko 100 evra) skinula šminku pred dečkom koji je nikada nije video u prirodnom izdanju.

Nakon nekoliko minuta premišljanja devojka je pristala na izazov. Lupita joj je dala dva pakovanja vlažnih maramica i transformacija je počela. Prvo je skinula veštačke trepavice, a potom je počela da skida slojeve pudera sa lica.

 

 

Sa puderom nestale su i obrve i obrisi prvobitnog izgleda devojke sa početka snimka. Kada ju je ugledao bez šminke, momak se okrenuo i otišao.

- Sve smo lepe, sa šminkom ili bez nje - napisala je Lupita ispod snimka, dok su se brojni korisnici složili sa njom.

U komentarima koji su se nizali ispod snimka, većina je pisala kako je devojka lepa i kada nije našminkana  te da je čak i lepša bez slojeva pudera, maskare i korektora.

- Devojka je baš lepa i bez šminke.

- Lično mislim da joj ne treba toliko šminke jer je prirodno lepa. 

- Ako je ostavio sada, nikada nije ni trebala da bude sa njim.

- Upropastila se šminkom, mnogo je slatka prirodna.

- Samo hrabro devojke, naći ćeš boljeg, makar si novac zaradila.

- Nestala šminka, nestao i dečko ali tu su pare - samo su neki od komentara koji su se nizali.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)