Roditeljstvo

NEPOZNATA TRUDNICA GA JE PRESRELA NA ULICI REKAVŠI DA ČEKA NJEGOVO DETE: O potezu ovog muškarca svi govore, niko nije očekivao ovakvu reakciju (VIDEO)

Iako je pokušao da bude uljudan sve vreme dok je pričao sa mladom ženom u jednom trenutku ga je preplavio strah.

26.09.2023 17:00

NEPOZNATA TRUDNICA GA JE PRESRELA NA ULICI REKAVŠI DA ČEKA NJEGOVO DETE: O potezu ovog muškarca svi govore, niko nije očekivao ovakvu reakciju (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chicks

Trudnoća je posebno osetljiv period za žene ali i muškarci prolaze kroz izazovne trenutke pokušavajući da svojoj supruzi daju pažnju i podršku koliko je moguće. Nažalost, uprkos tome, mnoge žene budu primorane da podižu dete kao samohrane majke jer se u nekom trenutku rastave od svog partnera ili on odluči da ne želi da žive zajedno i da zajednički podižu dete. Najgore od svega je kada buduća majka "ganja" oca deteta, pa često prolazi kroz veoma frustrirajuće momente utvrđivanja očinstva, traženja alimentacije...

Jedna žena je skupila hrabrost i muškarcu, za kojeg je sumnjala da je otac njenog deteta, konačno otkrije da ima i te kakvu odgovornost iako slobodno i opušteno šeta sa društvom. Dok je zgodni mladić držao ragbi loptu u rukama i uživao sa prijateljima, prišla mu je mlada žena koja se upoznala sa njim i dala mu do znanja da ga poznaje i da su bili prilično bliski.

Printscreen/TikTok/chicks

Momak je smehom pokušao da sakrije paniku

- Reci mi da se ne sećaš? Te noći....Stvarno ne shvataš zbog čega te tražim? Pokušavam da ti kažem...- rekla je žena pokazujući muškarcu trudnički stomak.

- Dušo, ja sam sterilan - rekao joj je on uz osmeh sa vidnim strahom na licu, okrenuvši se i otišavši.

- Pogrešno čoveče, pogrešno - rekla je ona gledajući za njim kako odlazi, dok su se njegovi prijatlji smejali.

Naravno, u pitanju je skrivena kamera i Tiktokerka Deni Džekel koju na mreži prati 1, 2 miliona ljudi. Šala koju je influenserka spremila za ovog zgodnog mladića je očigledno izazvala pravu reakciju, budući da je on pobegao sa lica mesta u istom trenu uljudno je odbivši. Mnogi su se smejali njegovom izgovoru i komentarisali su situaciju.

@chicks the man NOT buying it 💀 @Dani Jackel ♬ original sound - Chicks

- Ne nije, ali ga je uhvatila panika.

- On je tako fin.

- Ona se neće vratiti.

- On je preskočio svoju odgovornost.

- Brzo je odšetao.

- Kako svi koriste taj izgovor - bili su neki od komentara.

Iako je momak uspeo da ignoriše devojku i njen zahtev, mnogi su komentarisali da je ispao fin i ljubazan. TikTokerki su mnogi rekli kako bi trebalo da snima više ovakvih videa jer su prilično zabavni i jer joj to ide od ruke, budući da je situacija delovala i više nego realno.

Ova 24-godišnja influenserka je inače poznata po skrivenim kamerama i šalama koje priprema mladima na ulici. Poslednje objave joj broje milionske preglede i čini se da joj gluma ide dobro, sudeći po reakcijama pratilaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)