Brak i veze

SCENA IZ RESTORANA PODIGLA INTERNET NA NOGE: Momak je besneo zbog kašnjenja devojke koja je pognute glave ćutke podnosila njegove kritike (VIDEO)

Reakcije su bile podeljene a mnogi su poručili devojci da nema šta da traži snjim.

22.09.2023 11:00

SCENA IZ RESTORANA PODIGLA INTERNET NA NOGE: Momak je besneo zbog kašnjenja devojke koja je pognute glave ćutke podnosila njegove kritike (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/fallinginsociety

Pojedini ljudi imaju vrlo lošu naviku da uvek kasne. Koliko god ranije krenuli na sastanak oni zakasne. Naravno, dešavaju se i nepredviđene situacije, zastoj u saobraćaju zbog čega dolazi do kašnjenja, samo je pitanje da li će druga strana to i tolerisati.

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama podigao je internet na noge zbog scene između mladića i njegove devojke u restoranu. Ono što se dešavalo snimio je jedan od gostiju restorana koji je sedeo za susednim stolom i postavio na društvene mreže. 

shutterstock.com

Na početku svako želi da ostavi dobar utisak od partnera i poštuje dogovore

Na snimku se vidi mladi par koji je očigledno na početku ljubavne veze. Mladić je besan zbog njenog kašnjenja pa je odlučio da joj održi lekciju zašto je važno dolaziti na vreme i da on to neće tolerisati. 

- Problem je što sam ti rekao da budeš tu u 14h a ti si došla u 14:04. Četiri minute kasnije. Neću da tolerišem ovu vrstu kašnjenja. Za mene je nemoguće da imam vezu gde partner ne dolazi u dogovoreno vreme - besno je objašnjavao mladić mlatarajući rukama. 

Devojka je pognute glave i pogleda uprtog u sto slušala njegovu pridiku bez da se ijednog trenutka pobunila zbog načina ali i tona kojim on razgovara s njom. Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju na mrežama, a mišljenja su bila podeljenja. 

- Reci da ideš do toaleta, blokiraj ga svuda i ostavi. U godini našeg Lord barbi filma, nećemo ovo više dozvoliti.

- Ovaj način kašnjenja? To je 4 minute.

- Ona je bolja od mene. Ja bih počela da se smejem.

- Devojke zakasnite 10 minuta i vidite kako će reagovati, ako vam ne odgovara ćao i život ide dalje.

@fallinginsociety she's never swiping right on a German again (credit: mytechceo) #partner #date #late #thoughts ♬ original sound - Fallinginsociety

- Ja bih ustala i otišla. 

- Valjda ti je jasno s kim imaš posla i da nemaš šta da tražiš sa ovakvim muškarcem. 

- Da li je ovo realno? Odakle mu pravo da je grdi i spočitava joj zato što je zakasnila četiri minuta - bili su neki od komentara.

Većina se složila da je mladić sitničar i da svojim ponašanjem daje loš primer. Revoltirane korisnice društvenih mreža su priznale kako bi odmah napustile momka, odnosno otišle sa sastanka jer niko ne zaslužuje da bude ovako loše tretiran.

U opisu objave je pisalo kako devojka nikada neće hteti da izađe na sastanak sa nekim ko je ovako striktan i čangrizav. Mnogi su doveli u pitanje verodostojnost ovog snimka odnosno prokomentarisali su da je možda u pitanju gluma.

Ipak bilo je onih koji su zaključili da ovakve situacije zaista postoje i da ne treba tolerisati ponašanje momka koji nije pokazao razumevanje i strpljenje a uz to se i nedolično poneo prema svojoj devojci u javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)