Brak i veze

OVIM PONAŠANJEM DAJETE DO ZNANJA DA NISTE ZA OZBILJNU VEZU! Možda ni ne sanjate u čemu je problem

Muškarci od vas beže, a mislite da biste nekome bili sjajna devojka? Ono što posedujete smatrate svojim vrlinama i ne biste ništa menjali. Ali zapitajte se da li neke osobine koje imate zaista "pale" kod muškog pola i zašto ne možete ostvariti kvalitetnu vezu?

14.05.2022 17:00

OVIM PONAŠANJEM DAJETE DO ZNANJA DA NISTE ZA OZBILJNU VEZU! Možda ni ne sanjate u čemu je problem
shutterstock.com

Odbijanje ili ignorisanje muškaraca ste možda do sada opravdavali svaki put nekom njihovom greškom, lošom procenom ili jednostavno nemogućnošću da definišu šta zaista žele. Prošlo je dosta vremena od zadnjeg sastanka, nije vas pozvao sledeći put, a reklo bi se i da je veoma nevoljan i nemotivisan kada treba odgovoriti na vašu poruku. Razbijate glavu mislima o čemu on razmišlja, žalite se drugaricama da nema inicijative sa njegove strane.

Međutim, da li ste pomislili kakav utisak ostavljate vi na njega i da li vas uopšte shvata ozbiljno? U partnerskim vezama ili onima koje su potencijalne, često dolazi zbog nedovoljnog upoznavanja, nesporazuma i nerazumevanja nečijeg ponašanja. Da biste utvrdili kakvu sliku šaljete momku, pogledajte da li se prepoznajete u sledećim redovima.                                                                    

Otkazujete sastanak u zadnjem trenutku

Vaša neorganizovanost ili neozbiljnost može vas dovesti u situaciju da otkažete dejt. Olako obećanje za viđanje, bez da prethodno proverite da li vam se poklapa ili preklapa sa vašim rasporedom obaveza, može zbuniti muškarca toliko da pomisli da ste nemarni i nemotivisani za upoznavanje.

 

Stalno je kod vas prisutna neka drama

Drama nije isto što i dinamika. U redu je da se oko vas dešavaju zbivanja i aktivnosti kojima ćete skrenuti pažnju na sebe i to kako ste poželjni u društvu i vredni na poslu. Ipak, niko ne želi da bude u društvu devojke oko koje se uvek vezuju neke drame i u čiji život se pojavljuju bivši i sl. Muškarci nisu po prirodi „majstori“ drame i užasavaju se pomisli da žena bude takva u vezi.

 

Nema komunikacije

Razgovor je jako važan za vezu i niko ne voli da bude u društvu devojke koja samo ćuti ili ne ume da razvija priču. U redu je slušati drugoga šta ima da kaže, bolje nego previše pričati, ali sa druge strane i to treba da je dozirano. Stalno ćutanje i nemogućnost da se povede razgovor svakoga odbija.

Stalno namećete svoje mišljenje i terate inat

Mnoge žene su olako shvatile frazu „znam šta želim“ pa po ceni svega drže se toga. U redu je imati svoj stav, ali ne nametati svoju volju i ultimatume i ne biti spreman na kompromise koje traži veza. Ukoliko ste tip koji nameće samo svoje zahteve, a sa druge strane mu smeta isto takvo ponašanje suprotne strane, onda ste u problemu.

 

 

Dešavaju vam se pijanstva

Nećete ostaviti pozitivan utisak na njega ukoliko vas vidi u ovom izdanju. Davanje slike da želite samo zabavu, pa bilo to kroz pijanstva i oskudno oblačenje, neće značajno zainteresovati muškarca za ozbiljnu vezu sa vama.

Hladni ste i bezobzirni

Muškarca ćete udaljiti od sebe, a upoznavanje neće dalje odmaći ukoliko na njegova određena ponašanja odgovarate hladno, ćutnjom ili ignorisanjem. Ako vam nešto smeta, treba to jasno reći, jer u suprotnom druga strana neće želeti da vas upozna bolje, a kamoli da planira nešto više sa vama.

 

 

Pokazujete preveliku bliskost na prvom sastanku

Ako u startu nasrćete na njega, dajete mu znak da je želja za fizičkim kontaktom ispred upoznavanja i da vaš odnos ne vidite dublje od toga. U redu je ako se omakne neki poljubac ili usputni dodir, ali nesuzdržavanje na početku daje utisak da ste površna osoba, koja ne ume da se kontroliše.

Izbegavajte spominjnje drugih muškaraca

Čak i da o nekim muškarcima pričate bezazleno, o nekom njihovom podvigu, ili komentarišete izgled nekog zgodnog frajera koji je prošao pored vas-nemojte! Ukoliko vam se sviđa muškarac, izbegavajte spominjanje trećih muških lica, jer jedino što će on pročitati između redova jeste-da niste dovoljno zainteresovani za njega.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)