Brak i veze

PREBOLITE RASKID UZ FENG ŠUI! Ovo je 6 saveta zlata vrednih za sva slomljena srca!

Čišćenje doma od negativne energije i oproštaj od bivšeg partnera jeste prvi korak da zacelite srce. Posebnu pažnju posvetite spavaćoj sobi.

09.05.2022 13:00

PREBOLITE RASKID UZ FENG ŠUI! Ovo je 6 saveta zlata vrednih za sva slomljena srca!
shutterstock.com

Svako od nas je barem jednom u životu patio nakon bolnog raskida ljubavne veze.

Međutim, verovali ili ne, postoji lakši način da zalečite slomljeno srce uz pomoć drevne kineske veštine korišćenja energije i stvaranjem harmonije u svom domu.

Srećna republika donosi vam 6 saveta kako da uz pomoć feng šuia lakše prebolite raskid.

shutterstock.com

Kraj ljubavi je težak i bolan period koji treba prevazići

1.Očistite životni prostor 

Proces lečenja nakon bolnog raskida, prema savetu feng šui stručnjaka, treba započeti čišćenjem prostora u kom živite. Pre svega oslobodite se đubreta koje zatrpava vaš dom.

Savet je da sklonite sve što vaš podseća na bivšeg partnera. Ako nemate snage da bacite sitnice koje ste dobili na poklon od njega, onda ih spakujte u jednu kutiju i sklonite.
Temeljno očistite dom i oslobodite se viška garderobe, ukrasa i nagomilanih stvari koje ničemu ne služe. Otvorite prozore i dozvolite da sveža energija prostruji kroz vaš dom.

Pixabay.com

Nekoliko listova žalfije zapalite u tanjirići i okadite kuću kako biste je očistili od negativne energije

2. Žalfija je najbolji čistač

Žalfija je najbolji čistač energije, posebno posle emotivnih lomova kao što je raskid. Iskoristite njenu moć da lakše zacelite slomljeno srce.
Možete kupiti buketić žalfije na pijaci ili u prodavnici zdrave hrane, otkinite nekoliko listova i stavite ih u kadionicu. Ukoliko je nemate može da posluži i običan tanjirić od šoljice za kafu. Zapalite listove ove biljke i okadite celu kuću i svaki ćošak kako biste uklonili negativnu energiju.

3.Čišćenje spavaće sobe

Tokom čišćenja vašeg doma od negativne energije najveću pažnju posvetite spavaćoj sobi jer je to mesto gde spavate i sanjate.

Ukoliko ste u mogućnosti, promenite krevet koji ste delili s bivšim partnerom i odaberite ležaj sa drvenim uzglavljem. Ukoliko nemate novca za tu investiciju promenite dušek ili kupite bar novi jastuk ili posteljinu.
Izbacite televizor, računar i sprave za vežbanje kojima nije mesto u spavaćoj sobi.

Pixabay.com

Noćni ormarići u paru sa svake strane kreveta privući će novog partnera u vaš život

4. Dva noćna ormarića

Energija na mestu gde spavate mora da bude uravnotežena, a to se najbolje postiže postavljanjem dva istovetna noćna ormarića sa obe strane kreveta.
Ukoliko baš nemate novac za ormariće može da posluži i veća kartonska kutija koju možete da ukrasite veselim motivima ili ih pokrijte šarenim maramama. Naravno da vam nisu potrebna dva noćna ormarića, ali to je način da u svoj život privučete novog partnera. 
Vodite računa da ispod ležaja nemate ništa kako ne bi bio blokiran protok energije u vašoj spavaćoj sobi.

5.Okrečite sobu

Boje, posebno u delu gde spavate, imaju snažan uticaj na našu podsvest. Nije loše posle raskida promeniti boju zidova. Okrečite ih u pastelne boje ili ih bar oslikajte. Bitna je promena.
Na zidove spavaće sobe okačite nove slike. Birajte mirne pejzaže koji će vas umiriti i inspirisati. Izbegavajte slike na kojima je voda, jer vodi nije mesto u spavaćoj sobi.
Ne zaboravite osvetljenje koje mora da bude meko i umirujuće, ili koristite sveće koje će dodatno umiriti vaše slomljeno srce

Pixabay.com

Rozenkvarc je moćan kristal za ljubav zato ga držite blizu uzglavlja u spavaćoj sobi

6.Kristali za "lečenje"  

Kristali i poludrago kamenje imaju veliku ulogu u našem domu. Za lečenje slomljenog srca preporučuje se rozenkvarc. U pitanju je bledo ružičasti kamen koji možete staviti kod uzglavlja.
Dobra ideja je i da se kupe lančići sa tim kristalom i okače na prozor gde će u dodiru sa sunčevom svetlosti praviti prelepe šare na vašim zidovima.
Rozenkvarc u obliku srca, koji obavezno treba kupiti u paru, stavite u jugoistočni deo sobe kako biste privukli novu ljubavnu sreću. I ne zaboravite da kristale redovno čistite pod mlazom hladne vode kako bi uspešno obavljali svoju funkciju. 

Poslednji korak u čišćenju energije je oproštaj od prethodnog perioda života bilo kroz meditaciju ili muziku koja vas uveseljava. Važno je da pozitivnim vibracijama ispunite sopstveno srce i prostor u kome živite.

 

Komentari (0)