Tetka Saveta

ZA VAŠE LUKSUZNE SNOVE: Evo kako da vam spavaća soba nikada ne izgleda jeftino!

Potrošili ste gomilu para na uređenje spavaće sobe a ona i dalje izgleda napadno i haotično? Za to postoje tri razloga a mi ćemo vam pomoći da brzo i lako te greške uklonite.

11.02.2022 22:00

ZA VAŠE LUKSUZNE SNOVE: Evo kako da vam spavaća soba nikada ne izgleda jeftino!
tiktok/printscreen-ctinteriors

Dekoracija koju ste kupili za spavaću sobu možda i jeste skupa i elegantna ali ako izgleda kao joj nije mesto u vašem prostoru za spavanje, za to obično postoje tri “krivca”. Ukoliko vam se čini da vaš prostor izgleda jeftino ili dosadno, ostanite uz ovaj tekst portal Srećna Republika i poslušajte savete dizajnera enterijera.

Korisnik TikToka pod imenom Ctinteriors je profesionalni enterijerista. On je u svom videu na ovoj društvenoj mreži objavio video u kojem opisuje koje su to tri najčešće greške koje ljudi prave pri uređivanju prostora. Bez brige, one se mogu se ispraviti vrlo jednostavno.

 

 

Bez određene teme i kolorita

pexels.com

Soba sa previše različitih uzoraka

Prvi razlog zbog kojeg vaša soba ili prostorija može da izgleda jeftino i napadno, čak i kada imate skupu dekoraciju su boje, piše portal San. Ako nemate određenu temu sobe i preciziran kolorit koje pratite vaša prostorija izgledaće užasno, nepovezano i dosadno. 

Previše mračna ili zatamnjena prostorija

pexels.com

Soba sa previše LED svetala

Drugo, ako želite da vam soba izgleda elegantno, čisto i prefinjeno uklonite višak led lampica. One će same po sebi, kao i prigušena, zatamnjena prostorija učiniti da vaša soba deluje jeftino, kičasto i neuredno. Najbolje bi bilo kada bi u vašoj sobi bilo što više prirodnog svetla.

Asimetrija, tamne boje i prenatrpan prostor

pexels.com

Asimetrična soba

Treća greška je asimetričan dizajn. Ako u vašoj sobi nema simetrije ona će odmah ostaviti loš utisak. Ako imate malu sobu, koristite svetlije boje i što više ogledala ili reflektivnih površina. Obavezno organizujte stvari u sobi kako ona ne bi izgledala neuredno i prenatrpano.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)