Zanimljivosti

ANINA RADOST ZBOG PALAČINKI IZAZVALA LOM NA MREŽAMA: Plesala je od sreće kad je ugledala omiljeni slatkiš ne sluteći šta joj se dešava iza leđa! (VIDEO)

Njen snimak izazvao je brojne negativne komentare i rasplamsao debatu među pratiocima.

20.09.2023 13:01

ANINA RADOST ZBOG PALAČINKI IZAZVALA LOM NA MREŽAMA: Plesala je od sreće kad je ugledala omiljeni slatkiš ne sluteći šta joj se dešava iza leđa! (VIDEO)
Shutterstock, privatna arhiva

Mnogi ljudi za sebe kažu da su gurmani i ne kriju ljubav prema hrani. Zato ne čudi što mnogi na društvenim mrežama dele brojne fotografije iz restorana. Brazilska influenserka  Ana Moreira jedna od velikih obožavateljki palačinki.

Ona nije krila svoje emocije kad joj je konobar doneo naručenu porciju palačinki, pa je snimila sebe kako igra od sreće gledajući ka prepunom tanjiru. 

Ana nije ni slutila da će zbog ovog snimka biti zasuta negativnim komentarima na društvenim mrežama,Ono što je izazvalo gnev svih a naročito kreatorke sadržaja je namršteni lik druge mušterije koja je u pozadini posmatrala sa zgražavanjem. 

Printscreen/TikTok/addictedtoana

Namršteni lik devojke u pozadini je devojku revoltirao

 

- Najbolji deo ovog videa je žena koja me osuđuje - napisala je ona u objavi.

Anin snimak je postao viralan na društvenim mrežama akomentari su se samo ređali. Mnogi su je osudili smatrajući da je njeno ponašanje bilo neprilično, a bilo je i onih koji su istakli da su društvene mreže krive zato što ne može više bez osude da izražavamo sopstvene emocije, pa makar to bilo i radovanje zbog omiljenog slatkiša. 

- Glupi TikTok je uništio sve. Sve se mora snimiti i pokazati na društvenim mrežama. Samo jedi svoju hranu- napisao je jedan revoltirani korisnik društvenih mreža. 

Influenserka je priznala kako je znala da postoji mogućnost da njen video snimak izazove negativne reakcije. Kako je objasnila zaista je bila uzbuđena zbog američkih palačinki koje je želela da proba jer živi u Brazilu i retko ima priliku da jede ovu poslasticu. 

- To je hrana koju mi obično ne jedemo u našim zemljama. Za nas je to bilo divljenje - dodala je Ana. 

Moreira je objasnila za Insajder kako je tek prilikom montaže videla lice zgrožene devojke. Da je kojim slučajem to primetila ranije odnosno tokom snimanja sigurno bi joj skrenula pažnju.

Na Tik Toku se razvila žestoka debata na razne teme, iako je video trebalo da raspoloži i nasmeje pratioce. Mnogi su poručili Ani da ne obraća pažnju na negativne komentare i da se do mile volje zabavlja ako to želi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)