Zanimljivosti

IZA NAJLEPŠE FOTOGRAFIJE KRIJE SE BOLNA TAJNA: "Da li zaista vredi, ovo je pakao", javnost uznemirena nakon što je videla kadrove sa snimanja jedne gimnastičarke (VIDEO)

Niko nije bio pripremljen na nepredviđene okolnosti, a najmanje devojka koja je bila u fokusu snimanja.

15.09.2023 14:01

IZA NAJLEPŠE FOTOGRAFIJE KRIJE SE BOLNA TAJNA: "Da li zaista vredi, ovo je pakao", javnost uznemirena nakon što je videla kadrove sa snimanja jedne gimnastičarke (VIDEO)
printscreen/ tiktok overtima

Mnogi od nas često ostaju zapanjeni, gledajući u neki bilbord ili reklamu, zbog fotografije koja deluje tako nestvarno. Javljaju nam se pitanja kako je nastala i da li je u pitanju neka montaža, zbog neverovatnih scena i ambijenta, a uglavnom se to pokaže realnim samo u malo zahtevnijim uslovima.

Oni koji nisu imali priliku da vide kako nastaju takve fotografije i šta učesnici treba da rade zarad fantastičnih kadrova, sada će se uveriti da iz toga stoji naporan rad i mnogo nepredviđenih situacija ali i izazovni uslovi.

Printscreen/TikTok/overtime

Gimnastičarka se spremala da izvede zahtevan pokret za fotografiju

To je pokazala i jedna gimnastičarka u svom peformansu za slikanje i za najavu događaja ili neku reklamu. Iza sebe je imala tamno platno, a trebalo je da skoči i izvede zahtevan skok na strunjači, odnosno špagu u vazduhu dok je kolega iz tima poliva vodom. Sve je bilo spremno za taj trenutak a kada je do toga došlo, gimnastičarka se okliznula i pala. Iako je možda ovo prošlo bezazleno, na prvi pogled proklizavanje je izgledalo bolno i ona je ležala na strunjači izvesno vreme dok joj nije prišao jedan od kolega da joj pomogne.

- Ne, sigurno je ona povređena i mora sa tim da se nosi do kraja života.

- Borba da budeš model.

- O Bože pakao..

- Iza svake dobre stvari je borba.

 

 

- Bezbednost bi trebalo da bude proritet. Uradila je neverovatan skok- bili su neki od komentara.

Iako su se mnogi TikTokeri šaljivo osvrnuli na što se dogodilo te ih je situacija nasmejala, drugi su komentarisali kako je devojka bila izuzetno profesionalna i da je zaista teško zamisliti sa čime se suočavaju sportisti u ovakvim situacijama. Fotografija je naravno uspela, a u nastavku snimka prikazan je spektakularni skok gimanstičarke koja je uspela da izvede pokret dok se voda razlivala okolo. 

Mnogi su komentarisali kako su svi uprkos nepredviđenim okolnostima ostali pribrani i na visini zadatka a najviše gimnastičarka, koja je nakon bolnog pada verovatno i brzo ustala i nastavila svoj posao. Fotografija je zabeležila trenutak pre pada, a mnogi koji ne znaju pozadinu cele priče će sigurno biti oduševljeni misleći da je to izvela kao i svaki drugi pokret i da spoljnih negativnih faktora nije bilo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)