Zanimljivosti

DO NAJVIŠIH PROIZVODA U RAFOVIMA MARKETA DIANA STIŽE NOGAMA! Nećete verovati šta ova devojka može, prolaznici u neverici gledaju u njene vratolomije! (VIDEO)

Jedna tiktokerka oduševila je svoje pratioce pokazavši nesvakidašnje umeće kupovine u prodavnici. Na vrlo vešt, spretan ali i zahtevan način ona stiže do najnedostupnijih proizvoda u marketu.

12.11.2022 15:03

DO NAJVIŠIH PROIZVODA U RAFOVIMA MARKETA DIANA STIŽE NOGAMA! Nećete verovati šta ova devojka može, prolaznici u neverici gledaju u njene vratolomije! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/belitskaydi

Za neke od nas kupovina ume da bude vrlo naporan posao, te se trudimo da je "odradimo" što je moguće. Gužve ispred rafova mogu biti veoma zamarajuće, a neke frustrira i pogled na krajnji račun. Često su proizvodi koji nam trebaju oni koji su pozicionirani na najvišim rafovima u radnji. Akrobatske veštine potrebne su da bismo do njih došli. Za jednu devojku čini se to nije problem, jer ona uživa da kupuje. A to ne radi poput svih nas, već malo drugačije. 

Ona u korpu stavlja proizvode koje je, verovali ili ne, dohvatila nogom i to u štiklama. Diana Belitskej je tiktok zvezda koju na ovoj mreži prati 13, 8 miliona korisnika. U neverovatnom videu koji je objavila, ova tiktokerka prokazuje svoje veštine poput špage, istezanja, te sve to demonstrira dok kupuje u marketu. Pretpostavlja se da se ona bavi gimnastikom i jogom jer pokazuje odličnu fleksibilnost i vešto usavršene pokrete koji zahtevaju to.

 

 

Njeni pratioci su bili oduševljeni ovim umećem te joj uputili komplimente i pohvale, ne verujući šta ume. 

"Haha ljudi su preplašeni"

"Neverovatno"

"Ne mogu da verujem da ovo radi u štiklama"

"Odličan način za kupovinu, noge u vazduhu"

"Tip žene koja mi treba"

"To je moć",  oduševljeno su komentarisali njeni pratioci.

 

@belitskaydi

Where are you from?😍🇧🇷🇩🇪🇺🇸🇮🇹🇮🇶 ♬ оригинальный звук - pilon_house

 

Mnogi su istakli kako su ljubomorni na njen izgled i umeće, te izrazili želju kako bi voleli da vide ovakvu jednu scenu u svojim lokalnim supermarketima. Diana je prisutna na mrežama poput Tiktoka i Jutjuba i objavljuje vrlo zanimljive sadržaje. U video snimcima Diana pokazuje fleksibilnost  koju poseduje i to na svim mogućim mestima, poput parkova, metroa, tržnih centara. Svojim veštinama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

@belitskaydi

What is your level? 🥵😍 ♬ original sound - troyvone ♫

 

Dodatno je zanimljivo i to što Diana ove vratolomije izvodi u cipelama na štiklama, što joj ne predstavlja problem. Pratioci su bili oduševljeni te su rekli da ona izvodi pravu umetnost ali i poželeli da prisustvuju jednom ovakvom njenom performansu.

BONUS VIDEO:

 

  

Komentari (0)