Ostali ljubimci

HTEO JE DA ISPROVOCIRA MAJMUNA U KAVEZU, NJEGOVA REAKCIJA GA JE POTPUNO ZATEKLA: Životinja nije bila raspoložena za igranje sa posetiocima (VIDEO)

Snimak ove situacije izazvao je podeljena mišljenja javnosti.

26.08.2023 10:01

HTEO JE DA ISPROVOCIRA MAJMUNA U KAVEZU, NJEGOVA REAKCIJA GA JE POTPUNO ZATEKLA: Životinja nije bila raspoložena za igranje sa posetiocima (VIDEO)
Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Putovanja i posete određenim mestima donose nam nova iskustva i izazove, zbog toga je posebno zadovoljstvo kada u ovim avanturama imate i društvo. Svi oni koji su barem jednom posetili zoo-vrt znaju koliko poziivno utiče na psihu druženje sa životinjama i koji osećaj mira i opuštenosti stvara taj kontakt sa njima. Sa druge strane, nemali broj puta posetiocima se dešavaju komične situacije sa pojedinim žvotinjama. Oni koji su uspeli da ovakve trenutke zabeleže kamerama, iznova i iznova će moći da gledaju scene koje su im izmamile osmeh na lice.

Printscreen/TikTok/smileandlaughlol

Posetilac je želeo da isprovocira majmuna

Koliko životinje znaju da budu inteligentne, nekada čak i više od čoveka, dokazuje i jedan majmun iz zoo vrta koji je postao atrakcija na društvenim mrežama zbog svoje simpatične i dosetljive prirode. Jedan posetilac pronašao zabavu posetivši zoo vrt i zadržavši se kod kaveza majmuna. Nije očekivao kojim tokom će krenuti situacija kada je životinji hteo da pokaže jedan magičan trik, držeći u rukama neki sitan predmet koji je u jednom trenutku sklonio iz ruke kao da je nestao, da bi u narednom trenutku majmunu pokazao praznu ruku.

Majmun ga je šokirano pogledao i krenuo ka staklu rukama kao da će otrgnuti čoveku to što mu je pokazao što je naišlo na smeh kod posetilaca.

Neki su prokomentarisali situaciju kao netolerantnu za majmuna i da je životinja shvatila kako se muškarac igra sa njom, što ju je iritiralo.

- Sviđa mi se ovo!

- Majmun je u fazonu "Prestani"

- Šta? Zar nije očigledno? Iznerviran je zbog tebe- bili su neki od komentara.

Reakcija majmuna je najverovatnije očekivana jer u snimku se vidi kako se muškarac zadovoljno nasmejao zajedno sa ostalima koji su mu pravili društvo i da je uspeo u tome što je naumio.

Inače, neretko posetioci ovakvih zoo parkova doživljavaju i neprijatne situacije od životinja. U jednom viralnom snimku sa Tiktoka, majmun je nekom indijskom posetiocu ukrao naočare dok se penjao uz stepenice što je čoveka ostavilo u šoku. Ipak, brzom intervencijom njegove žene, majmun je vratio naočare, a zauzvrat mu je data hrana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)