Kosa

OTIŠAO JE KOD FRIZERA NA STILIZOVANJE, ZBOG ONOGA ŠTO JE DOBIO POSTAO JE GLAVNA TEMA NA INTERNETU: Ko bi se usudio da ovako nešto sebi napravi? (VIDEO)

Evo kako je jedan fan poznate ličnosti odlučio da pokaže ljubav i naklonost prema njoj.

03.10.2023 10:01

OTIŠAO JE KOD FRIZERA NA STILIZOVANJE, ZBOG ONOGA ŠTO JE DOBIO POSTAO JE GLAVNA TEMA NA INTERNETU: Ko bi se usudio da ovako nešto sebi napravi? (VIDEO)
shutterstock, tiktok/printscreen/ladoamilli1017

Frizeri imaju više nego ikad posla i iz godine u godinu smišljaju nove načine kako da mušteriji ponude nešto novo. Iako je nekada muška kosa zahtevala samo redovno šišanje na "trojku" ili "keca" sa evenualno nekim prelazom između, danas se to dosta promenilo. Nove tehnike šišanja i stilizovanja kose su uveliko "ušetale" na vrata frizerskih salona i frizer može od svakog muškarca napraviti pravog zavodnika uz vešte ruke i makaze.

Shutterstock

Muškarci danas više nego ikada eksperimentišu sa kosom i frizurama

Prohtevi su verovatno različiti, međutim, sigurno je među njima i onih koji žele da iskažu naklonost i divljenje prema nekoj ličnosti pa to ne čine recimo preko majice, već bukvalno preko glave. Inovativnost i kreativnost frizeri danas mogu pokazati i na taj način barem oni veštiji, a jedan muškarac je odlučio da se jedan od njih upravo poigra sa njegovo kosom i napravi mu frizuru sa likovima njemu dragih poznatih ličnosti i to Kendal Džener, Prijanke Čopre, Medlin Klajn, Kloi i Kim Kardašijan.

U snimku koji je privukao pažnju na TikTok mrež,i muškarac sedi na stolici na otvorenom, dok frizer pokazuje svoj rad na njegovoj kratko ošišanoj kosi,  koja je u donjem delu bila prekrivena likovima poznatih dama. Iako deluje da su likovi iscrtani po kosi i odrađeni trimerom a da je kosa ostala neošišana, postavlja se pitanje da li je ovako nešto moguće?

Dok neki misle  kako su  likovi nacrtani slikarski a da je kosa ubačena kao dodatak kako bi celokupni izgled bio upečatljiv, drugi veruju da je po sredi zaista neverovatan talenat i autentičan rad pravog profesionalca. Tako je muškarac na glavi dobio pet dama: četiri crnke i jednu plavušu, a zbog svog imidža je verovatno  prepoznatljiv i na ulici.

- Odlično! Sada će plaćati šišanje za pet frizura.

- Ovo je jedan od načina da držite korak sa Kardašijanima.

- Ovo je stvarno veoma lepo....ali dragi Bože..

- Svako je kreativan.

 

 

- Pomozite ne znam koja je koja..

- Ovo je zaista prava umetnost i neverovatno je - bili su neki od komentara.

Tiktokeri su prokomentarisali da čovek "ubija" kako radi svoj posao i mnogi su se složili da se nadaju kako će snimak doći do ovih dama i da će odgovoriti na ovakav gest. Neki od korisnika mreže nisu mogli da veruju da se radi o realnim frizurama i velikoj kreativnosti čoveka koji je to radio.

Bilo je i komentara da će muškarac morati na često održavaje ovakve frizure i to pet puta odjednom budući da je imidž nesvakidašnji i da će izrastanje kose biti izazovno.

Drugi su ipak rekli kako je ovo verovatno transformacija i eksperiment samo jednom i da je neisplativo i neefikasno odlaziti tako često kod frizera. Ipak, što je prema rečima mnogih najvažnije, frizer radi svoj posao na visokom nivou i sigurno su mu ovo odlične reference i preporuka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)