Kosa

NAPRAVILA JE SMESU OD JEDNE NAMIRNICE I OFARBALA KOSU U ROZE: Rezultat koji je dobila oduševio je sve žene na internetu! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka odlučila je da promeni imidž i poslušala savet koji je dobila.

24.09.2023 11:01

NAPRAVILA JE SMESU OD JEDNE NAMIRNICE I OFARBALA KOSU U ROZE: Rezultat koji je dobila oduševio je sve žene na internetu! (VIDEO)
tiktok/printscreen/Stella Cini

Kada dame razmišljaju šta da promene na sebi, naročito kada su na prekretnici nekih važnih odluka, često počinju od kose. Frizerke će vam potvrditi da neke mušterije koje dođu nezadovoljne zbog posla, veze, izađu iz salona sa osmehom na licu kao da su druge osobe. Ipak, među ženama ima i onih koje vole da eksperimentišu kada se dosađuju, a ne samo kada im ne ide u životu.

Stela Čini je Tiktokerka koja često na svom profilu objavljuje transformacije koje radi sa kosom, a jedna od njih posebno je privukla pažnju. Tiktokerka je u objavi navela kako razmišlja da oboji kosu u roze boju ali da će se umesto bilo koje druge farbe odlučiti za cveklu.

Printscreen/TikTok/stellamariacini

Kako to obično biva, u trenucima dosade javljaju se ideje, pa je i Stela  odlučila da bude kreativna

Ona je iseckala cveklu, skuvala je i stavila u blender pa sipala u posudu. Smesu je nanela na kosu četkom. Iako je oko sebe i po licu napravila popriličan nered, Čini je očekivala sjajne rezultate. Odlučila je da mešavinu ostavi na kosi nekoliko sati kao što je pročitala na internetu. Kada je proces bio završen, Stela se vratila pred kameru i bila šokirana rezultatima.

- Hladna je boja ali mi definitivno više nije dosadno- rekla je ona u objavi.

Snimak je izazvao veliku pažnju kod njenih pratilaca, ali je bilo i onih žena koje su joj se zahvaljivale na datoj ideji i bile oduševljene njome, neki su bili zabrinuti, pa je bilo podeljenih mišljenja.

- Bila sam skeptična ali to je tako slatko.

- Pitam se koliko će to trajati!

- Nemoj samo da te uhvati kiša u beloj odeći.

- Kakve su ti jastučnice posle ovoga - bili su neki od komentara.

Devojka se na kraju videa pojavila sa ofarbanom pink kosom i sa potpunom šminkom na licu, što je naišlo na oduševljenje kod njenih pratilaca. Jedna od korisnica je savetovala žene koje žele da isprobaju ovaj trik da ubace i jabukovo sirće u smesu jer će kosa na taj način biti, kako kaže, sjajnija. Mnogi su od Tiktokerke tražili da napravi i druge transformacije. Na njenom profilu mogu se videti najkreativniji načini farbanja kose.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)