Vežbanje

SMRŠALA JE 45 KILOGRAMA ZA GODINU DANA: Ova devojka pokazala je kako je transformisala telo uz jednostavan trik (VIDEO)

Mnogima je danas postala inspiracija.

29.08.2023 18:01

SMRŠALA JE 45 KILOGRAMA ZA GODINU DANA: Ova devojka pokazala je kako je transformisala telo uz jednostavan trik (VIDEO)
Printscreen/TikTok/itsskjay

Dobar izgled je nešto što današnje generacije podrazumevaju, a društvene mreže su učinile to  nečiji dobar izgled, a možda i fotošop poljulja vaše samopouzdanje. Ipak, ako vidite na istim tim platformama kako neko dobro izgleda, a uz to se i trudi da postigne takav cilj kroz vežbanje i održavanje kondicije, ovim pozitivnim primerom svakako bi trebalo da utiče na one kojima je taj vid motivacije potreban.

Veliki je broj onih koji su priznali da su uz pomoć drugih, gledajući kako vežbaju i transformišu svoje telo , dobili želju da rade na sebi i poboljšanju svog izgled, a mnogi su u tome i uspeli.

shutterstock.com

Za mnoge žene višak kilograma je najveći problem samim tim što ne mogu ući u željenu veličinu odeću

Jedna Tiktokerka je pokazala kako uz malo dobre volje i upornosti možemo sami sve. Ona je sa svojim pratiocima podelila informaciju da je izgubila 45 kilograma za nedelju dana i to držeći se nekih pravila koje zacrtala ali i ispunila, što je rezultiralo njenim lepim izgledom i većim samopouzdanjem koje je vidljivo na njoj.

Ona je objasnila u snimku da je prva stvar koju sebi treba razjasniti zbog čega želimo da skinemo kilograme i zašto nam je to toliko teško? Kada to shvatimo, lakše ćemo se uhvatiti u koštac sa problemom i doći do zacrtanog cilja. TikTokerka je takođe otkrila kako je pre svoje odluke da smrša i krene sa transformacijom bila kod doktora na konsultacijama i da je odlučila da prekontroliše krv da bi isključi mogućnost hormonskog disbalansa ili nekog deficita vitamina, jer oni mogu biti ključan faktor u tome što ne gubite težinu. I poslednja stavka koje se držala na svom putovanju do transformacije je izazov od 75 dana koji daje savete kako da se najlakše izgubi težina i da se poboljša život što je uključivalo: dijetu, fizičku aktivnost, čitanje knjiga...

- O Bože, tako sam ponosna na tebe..

- Ovo sam ja sledećeg leta, ako Bog da.

- U ovoj sam poziciji trenutno. Čestitam, zaslužuješ da živiš srećno nakon teškog posla koji se isplatio.

 

 

- Izgledaš 10 godina mlađe.

- Ne verujem da je ista osoba u pitanju.- bili su neki od komentara.

Većina Tiktokera joj se zahvalila priznavši kako je ovo odlična motivacija za njih i da svi oni koji su na istom putu veruju da će imati slične rezultate. Mnogi si su savetovali devojku da istraje u svom cilju i da je pored toga što je pokazala da može dobro da izgleda, potvrdila i to da poseduje veliku motivaciju, istrajnost i snagu volje, koji nekada drugima nedostaju i zbog čega odustaju na pola puta.

Ona je u jednoj od svojih objava pokazala kako je slatkiše i rafinisani šećer zamenila zdravim poslasticama koje broje malo kalorija a u jednom od svojih pravila je naglasila i važnost unosa tečnosti, a ona je u svom slučaju to odredila na 3,5 litara dnevno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)