Vežbanje

ATRAKTIVNA PLAVUŠA OTKRILA ŠTA RADI U TERETANI I ZGROZILA JAVNOST: Govorila je o vežbanju, a onda otkrila detalj koji je zaprepastio (VIDEO)

Nije prvi put da Eli podigne prašinu na mrežama, a bila je na meti kritika i zbog gole venčanice.

04.08.2023 20:01

ATRAKTIVNA PLAVUŠA OTKRILA ŠTA RADI U TERETANI I ZGROZILA JAVNOST: Govorila je o vežbanju, a onda otkrila detalj koji je zaprepastio (VIDEO)
Printscreen Instagram/ellie_gonsalves

Australijska manekenka i influenserka Eli Gosalves (33) redovno trenira u teretani. Kako je objasnila, fitnes je važan deo njenog života i uvek sa sobom nosi opremu za treniranje, jer koristi svaku priliku koja joj se ukaže da vežba. 

Kako je nedavno otkrila, ova atraktivna plavuša, na predlog prijateljice Kloi Kardašijan uvela novinu koja je zaprepastila fanove.

Nije zdravo 

Eli je u razgovoru za jedan postkast otkrila da ne nosi gaćice kad trenira.

- Ne nosim gaćice u teretani i osećaj je fenomenelan. Nema šavova od donjeg veša koji se ocrtavaju na helankama, to je tako udobno. Kloi Kardašijan mi je to predložila, probala sam i dopalo mi se - rekla je Eli i zaprepastila svoje fanove.

Usledili su brojni komentari, među kojima je bilo i onih koji su bili zgroženi ovim njenim potezom.
- To je tako nehigijenski.

- Ne smem ni da pomislim šta se dešava tamo dole dok se znojiš i vežbaš, a nemaš gaćice.

- To nije dobro za tvoje zdravlje: Gaćice služe da upiju znoj. Osim toga helanke i oprema za vežbanje najčešće su napravljeni od materijala koji nije pogodan za intimne delove tela.

- Zgrožena sam! Kakav primer daješ drugima kad se tako loše odnosiš prema sopstvenom telu. 

- Blagi bože! Ja kad bih uradila ovako nešto dobila bih gadan osip tamo dole - bili su samo neki od komentara na izjavu manekenke. 

Gola venčanica

Inače, ovo nije prvi put da je Eli podigne prašinu svojim izjavama na društvenim mrežama. Ona se pre nekoliko meseci na sopstvenom venčanju pojavila u "goloj venčanici"

U pitanju je bila smela providna kreacija sa dubokim dekolteom i izuzetno kratkom i providnom haljinicom koja je jedva pokrivala njenu zadnjicu. Ovu golu venčanicu je nosila na afterpartiju nakon samog čina venčanja. 

Međutim, usledile su brojne kritike njenih pratilaca na društvenim mrežama koji su je nazvali striptizetom, i predviđali su da će joj se brak brzo raspasti zato što se ponaša kao laka žena. 

- Oslobađajuće je nositi ono što želim, slobodno se izražavati i odbaciti ideju da moje telo treba da kontroliše ili poseduje bilo ko osim mene - poručila je tada Eli. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)