Vežbanje

NEĆETE VEROVATI KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA i šta radi s telom: Ovo je njena tajna! (VIDEO)

Kiko Gest je nekad bila balerina a, prema njenim rečima, strast prema plesu i danas je, između ostalog, održava mladom.

12.06.2023 19:01

NEĆETE VEROVATI KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA i šta radi s telom: Ovo je njena tajna! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/keikoguestofficial

Kiko Gest ima, verovali ili ne, 73 godine. Kako tvrdi, njeno telo je fleksiblnije nego kad je bila u tridesetim godinama, a više od pola miliona njenih pratilaca na TikToku oduševljeni su njenim izgledom.

Ona je nekad bila balerina, a i danas može da se pohvali gipkim i vitkim telom na kom mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke. 

Kako tvrdi Keiko, ona odbija da bude stara, a strast prema plesu i danas je održava mladom u srcu. Može sa lakoćom da napravi špagu, dok su kolut unapred i unazad za nju mačji kašalj, a uz vitko i gipko telo ona ni najmanje ne liči na ženu koja je zagazila u osmu deceniju života.

Keiko je odlučila da na TikToku podeli tajnu svog fenomenalnog izgleda i vitalnosti.

- Moja tajna su topla kupka ili sauna. Imam rutinu istezanja tela nakon kupanja i uvek se dobro pokrijem tokom spavanja kako bih zadržala toplinu - rekla je ona.

Prilikom istezanja ona se najviše fokusira na leđa i noge, a pokazala je i koje vežbe istezanja koristi.

Da bi opustila mišiće leđa ona legne na ivicu kreveta ostavljajući gornji deo tela da visi u vazduhu nekoliko sekundi. Zatim se naginje napred pokušavajući da maksimalno ispruži leđa držeći se za nožne prste.

- Ponovite ovo šest puta - dodala je ona. 

Za narednu vežbu stala je na metar od zida okrenuta leđima. Potom se savijala u obliku luka sve dok se dlanovima nije oslonila na zid. Potom je polako počela da se spušta ka podu i kad je došla do kraja usledilo je ustajanje na isti način.

- Važno je da budete uporni, ali i oprezni. Ne radite ove vežbe ako niste dovoljno gipki zato što biste mogli da se povredite - poručila je ta vitalna starica.

Usledili su brojni komentari na njene objave.

- Upravo sam ustao iz sedećeg položaja i bol u leđima me samo presekao. A imam samo 30 godina - 

- Pokušala sam ovu vežbu sa zidom, ali nema šanse da to uradim. Imam 32 godine - 

- Vau! Ovo je zaista impresivno. Želim da budem kao ti u tvojim godinama. Samo nastavi ovako, neverovatna si - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)