Ispovesti

ONA GAZI ŠESTU DECENIJU, A KAD VIDITE FOTOGRAFIJE S HALTERIMA I U VEŠU, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO: Zovu je najpoželjnijom bakom na svetu! (FOTO)

Viktorija Vindzlou ima 57 godina, a u posao na platformama za odrasle je ušla na nagorov ćerke Zoe (24) koja se bavi istim biznisom.

29.01.2023 17:01

ONA GAZI ŠESTU DECENIJU, A KAD VIDITE FOTOGRAFIJE S HALTERIMA I U VEŠU, NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO: Zovu je najpoželjnijom bakom na svetu! (FOTO)
Printscreen Instagram/@viktoria_winslow

Viktoriju Vindzlou (57) zovu najseksi bakom na platformi za odrasle. Iako uveliko gazi šestu deceniju i sve je bliža sedmoj deceniju ona je prava atrakcija na toj mreži, a udvaraju joj se čak i mladići od 19 godina.

U posao je ušla na nagovor ćerke Zoe (24) koja je već radila na platformi Only Funs kako bi rešila nagomilane finansijske probleme. Danas Vindzoluovu zovu "zlatnom MILF", odnosno ženom u zlatnim godinama koja je poželjna za mlađe muškarce.

Pomoć ćerke

Kako je ispričala Viktorija, nikad joj nije palo napamet da bi u svojim godinama bila interesantna bilo kom muškarcu, posebno toliko mlađim, niti da bi iko platio da vidi njeno telo s obzirom na to da je odavno zašla u zrele godine.

- Imala sam ozbiljnih problema s novcem. U jednom trenutku nisam imala para da plaćam stan, pa sam bila prinuđena da spavam na kauču kod prijatelja. Sve se promenilo kad mi je Zoe predložila da joj se pridružim na platformi za odrasle. Ni za milion godina ne bih pomislila da bih mogla da bude zanimljiva muškarcima, posebno ne mlađim – ispričala je ona.

Viktorija živi u Melburn, a ima punu podršku i pomoć ćerke.

- Zoe mi maksimalno pomaže, uči me kako da poziram i slika me u izazovnim pozama u donjem vešu kako bi moje fotke bile što atraktivnije za platformu. Sad kad sam uspela da prevaziđem sumnje u samu sebe osećam se osnaženo, poletno i mlado – dodala je ona.

Slikaću se i sa 90

Viktorija nije samo zvezda na platformi za odrasle. Ona ima 210.000 pratilaca na TikToku i 38.000 fanova na Instagramu, gde takođe postavlja fotografije na kojima je golišava.

- Potpuno sam bila šokirana koliko se mlađim muškarcima sviđaju starije žene. Na moj profil se pretplaćuju i mladići i govore mi da sam zgodna. Da budem iskrena, još sam iznenađena da me muškarci žele – rekla je ona.

Viktorija je po zanimanju fitnes instruktor, ali se ne stidi tela koje je daleko od savršenog.

- Za mene je etiketa bake sjajna i ne smeta mi kad me ljudi tako zovu. Mnogi muškarci misle da sam poželjna i da mogu da budem ponosna na svoje telo. Muškarci vole moje bore, opuštene grudi, strije, moj stomak… Tek sada sam shvatila da žena ne mora da bude mlada i mršava da bi bila poželjna – rekla je Viktorija.

Prema njenim rečima, najveće priznanje dobila je od svoje ćerke koja joj je rekla da je ponosna na nju i da može da bude inspiracija i za druge žene u zrelim godinama.

- Toliko mi se sviđa ovaj posao da imam nameru da se slikam gola i kad budem imala 90 godina ukoliko to nekome bude interesantno – rekla je ona.

Blokiram prostake

Viktorija je već godinama razvedena, trenutno nema partnera i nije pristalica veze s mnogo mlađim muškarcima.

- Ne volim dečake, ali nikad ne reci nikad. Ne tražim partnera na mrežama i potpuno sam zadovoljna svojim životom - naglasila je ona.

Kako je otkrila, na platformi za odrasle susreće se sa najneverovatnijim zahtevima klijenta.

- Traže mi svašta, ali ja radim samo ono što meni prija. Nisam ni znala da ima toliko muškaraca kojima su stopala fetiš. Ali ko sam ja da bilo koga osuđujem zbog njegovih izbora – istakla je Viktorija.

Prema njenim rečima, na platformi se sreće i sa brojnim negativnim komentarima, ali je to ne dotiče.

- Ima i onih koji me prostački vređaju, zovu me babom i smatraju da ne treba da budem na mreži. Kažu da je moje telo odvratno i da im se gadim. Međutim, naučila sam da se ne obazirem na takve komentare, jednostavno ih blokiram i idem dalje – poručila je ta seksi baka.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)