Sex

ZAVODLJIVOJ POLICAJKI ODUZELI ZNAČKU ZBOG EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA: Ovo je provokativna Helena o kojoj svi pričaju! (FOTO)

Posle sedam godina rada u policiji ona je suspendovana nakon što su njeni šefovi saznali da ima profil na sajtu za odrasle gde se predstavljala kao "Nevaljala policajka"

09.12.2022 22:12

ZAVODLJIVOJ POLICAJKI ODUZELI ZNAČKU ZBOG EKSPLICITNIH FOTOGRAFIJA: Ovo je  provokativna Helena o kojoj svi pričaju! (FOTO)
Printscreen Instagram/@inkedbarbie.official

Sem Helena ostala je bez policijske značke i radnog mesta u londonskoj Metropolitan policiji nakon što je otkriveno da postavlja golišave slike na sajtu za odrasle. Njenim šefovima posebno je zasmetalo što se na sajtu OnlyFans predstavljala kao "Nevaljala policajka".

 

 

Od pohvala do suspenzije

Posle sedam godina provedenih u policiji, gde je dobila i zahvalnicu 2017. za svoje učešće i pomoć tokom jedne tragične nesreće, Sem je morala da preda značku i odloži pendrek zauvek.

Njena karijera u policiji okončana je istragom zbog golišavih i provokativnih fotografija koje je objavljivala na sajtu za odrasle. Međutim, ona ni najmanje nije zabrinuta za budućnost zato što njen profil broji na hiljade pratilaca spremnih da masno plate kako bi videli vrelu policajku u akciji. 

Helenina suspenzija nakon otkrivanja OnlyFans naloga, potvrđena je zvaničnom izjavom portparola Metropolitan policije, piše Muški magazin.

- Mi smo svesni naloga naše službenice koja je suspendovana i koja je na kraju sama dala otkaz u policiji. Naša služba unutrašnjih poslova i profesionalnih standarda trenutno vodi istragu svega što se u njenom slučaju dešavalo - kratko su poručili iz policije.

 

 

Probušen jezik

Problemi kontroverzne plavokose policajke bujnog poprsja sad su samo dostigli vrhunac jer je ona i ranije imala problema sa šefovima koji nisu tolerisali njene provokativne fotografije na društvenim mrežama. 

Pre dve godine Sem Helena je ukorena zbog TikTok naloga na kome je uz upotrebu glamuroznog filtera pokazala svoj probušeni jezik. Ova društvena mreža je na kraju uklonila ovaj  sadržaj, ali je ona bila uporna i ponovo ga postavila na Instagram na opšte oduševljenje svojih vernih pratilaca, ali ne i šefova.

Uprkos svim upozorenjima nadređenih, ona je terala po svome sve dok na kraju nije ostala bez posla.

Podrška fanova

I dok šefovi nisu imali razumevanje za njene seksi fotografije i video klipove koje postavlja na društvenim mrežama, fanovi su oduševljeni.

"Video sam tvoju objavu danas. Žao mi je zbog gubitka ali ti si bila i ostala najseksipilnija policajka"
" Nadam se da će novo poglavlje u vašem životu ostvariti sve vaše snove"
"Uhapsi me molim te",  bili su samo neki od komentara njenih fanova.

Plavokosa bivša policajka šalila se na sopstveni račun i poručila da će i dalje optimizmom i osmehom da se bori pritiv svih životnih nevolja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)