Sex

FOTOGRAFIJE TROFEJNE RVAČICE NA SAJTU ZA ODRASLE: Tajnara kao od majke rođena u krevetu sa zgodnim sportistom! (FOTO)

Sportiskinja Tajnara Melo otvorila je profil na sajtu OnlyFans i obećala da će objavljivati sadržaj koji ubrzava puls.

19.11.2022 20:02

FOTOGRAFIJE TROFEJNE RVAČICE NA SAJTU ZA ODRASLE:  Tajnara kao od majke rođena u krevetu sa zgodnim sportistom! (FOTO)
instagram-taymelo

Rvačica AEV federacije atraktivna Brazilka Tajnara Melo (27) je odavno poznata javnosti, ali više od njene sportske karijere fanove interesuje njen privatni život. Budući da su je pratioci kritikovali kako na Instagram profilu objavljuje samo fotografije svoje zadnjice, ova dama otišla je korak dalje i sa njima podelila fotografiju gde je sa partnerom, takođe rvačem Semijem Gevarom, u krevetu kao od majke rođena.

Printscreen

Šok fotka Tajle Melo

 

Par se krajem septembra venčao, tako da se nastavak serijala sa medenog meseca tek očekuje. Novina je da se zgodna Melo opredelila da njene obnažene fotografije ne treba da gledaju samo fanovi na Instagramu, već i svi drugi koji ne koriste ovu aplikaciju, ali žude da vide njeno telo. U skladu sa tim napravila je i profil na platformi za odrasle OnlyFans.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taynara Guevara (@taymelo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taynara Guevara (@taymelo)

 

Tajnara je i nakon venčanja kada je postala Semijeva supruga, nastavila da objavljuje provokativne fotografije na Instagram. Među najnovijim eksplicitnim fotografijama nalaze si i one na kojima je ponovo njena zadnjica u krupnom planu. Ona pozira u toaletu u minijaturnom donjem vešu.

Fotografija više otkriva nego što pokriva, a mnogi su prokomentarisali d, budući da njen suprug ovo opravdava i fotografiše se sa njom, ne bi ih iznenadilo i da se njih dvoje oprobaju u nekim vrelim akcijama na OnlyFans platformi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taynara Guevara (@taymelo)

 

"Obuci te pantalone nazad!"

"Bomba!"

"Poludeću od tvojih objava"

"Vidi se da se kvalitetno hraniš"

"Najbolja guza rvanja"

"Vidim da se isplati da budeš pretplaćen na njen OnlyFans kanal, upravo sam se prijavio"

"Gori Instagram"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taynara Guevara (@taymelo)

 

Ove fotografije su doprinele da veliki broj Tajnarinih Instagram obožavalaca pohrli na njen profil na pomenutom sajtu kako bi videli i necenzurisane fotografije. Brazilka je pompezno najavila otvaranje profila na sajtu sa erotskim sadržajem uz natpis “Bilo je krajnje vreme”. Njena biografija na OnlyFans-u glasi: „Džudo crni pojas, AEV rvač i žena iz vaših snova!”, a to prenosi i Sun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taynara Guevara (@taymelo)

 

Bonus video:

Komentari (0)