Telo

OVA MAMA IMA SEDMORO DECE, A KAD JE PITAJU ZA GODINE USLEDI ŠOK! Svi pričaju o njenom izgledu, a kada je pomenula partnera, svi su ostali u neverici! (VIDEO)

Keli Vordl je zapanjila pratioce na TikToku kada je otkrila koliko zapravo ima godina,. Javnost je ostala u šoku.

11.11.2022 15:03

OVA MAMA IMA SEDMORO DECE, A KAD JE PITAJU ZA GODINE USLEDI ŠOK! Svi pričaju o njenom izgledu, a kada je pomenula partnera, svi su ostali u neverici! (VIDEO)
TikTok-kellywardle7

Mnogi bi se složili sa činjenicom da je mladolikost stvar duha, a ne tela. Možda je upravo u tome ključ uspeha kod dama koje izgledaju decenijama mlađe nego što zaista jesu, a u to se uverila i ova mama. Keli Vordl ima 33 godine i čak sedmoro dece koje je dobila iz skladne veze sa partnerom sa kojim je čak 17 godina.

Keli izgleda prilično mladoliko, zato je prava senzacija usledila kada je ona na TikToku podelila informaciju da će za 10 godina njena deca imati između 12 i 25 godina, dok će ona tada imati 44. Ova žena se tek posle toga presabrala i napisala da zapravo nema još uvek ni 34 godine.

 

 

- Imam 33 godine i čak sedmoro dece, znam da su pojedini od vas iznenađeni tim saznanjem. Sve sam ih dobila sa istim partnerom sa kojim sam već 17 godina - napisala je ova mlada mama, a preneo Dejli Mejl.

Komentari na njene godine su na društvenim mrežama odjeknuli, a reakcije se od tada ne stišavaju. Gotovo svi su imali ista mišljenja, a to je da ova žena nikako ne izgleda kao da ima 33 godine.

" U životu ti ne bih dao 33 godine"

"Moja mama ima godina koliko i ti, a ti izgledaš kao da si joj ćerka"

"Izgledaš bar deceniju mlađe"

- Nikada ti ne bih dala više od 23 godine -

"Meni izgledaš kao da imaš oko 16 godina"

"Imaš sedmoro dece?! Kako je moguće da si sve to uspela?", samo su neko od komentara.

 

@kellywardle7

children of the night MATEEEE 🤪💃 ♬ Children Of The Night - XXL Version - Nakatomi

 

Među komentarima bilo je i onih u kojima se tvrdilo da deca podmlađuju, pa su pojedinci mišljenja da je upravo broj dece razlog zbog čega Keli izgleda neuporedivo mlađe u odnosu na njene vršnjakinje.

" Čula sam da se krv podmlađuje savakim detetom, budući da ih ti imaš čak sedmoro, onda mora da je do toga"

"Ne znam kako stižeš uz toliku decu da se posvetiš i sebi, ali očigledno je da se neguješ"

Lice ti je divno, molim te odgovori nam koje kreme koristiš"

"Da li je moguće da si svu decu dobila sa istim čovekom?", pisali su Keli u komentarima ispod njenih objava.

 

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)