Zanimljivosti

ZOVU JE ŽDERAČICOM MUŠKARACA jer na koga ona baci oko taj nema nikakve šanse! Tvrdi se da ne postoji onaj ko bi odoleo njenom telu (FOTO)

Larsa Pipen je ostavila supruga posle 21 godine braka i sada zarađuje od vrelih fotografija.

24.10.2022 12:01

ZOVU JE ŽDERAČICOM MUŠKARACA jer na koga ona baci oko taj nema nikakve šanse! Tvrdi se da ne postoji onaj ko bi odoleo njenom telu (FOTO)
Instagram-larsapippen

Larsa Pipen (47) je riljaliti zvezda, bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan i nekadašnja supruga NBA legende Skotija Pipena. Našla se u centru pažnje posle njenog medijski propraćenog razvoda od čoveka sa kojim je provela 21 godinu i sa kojim ima četvoro dece. Takođe, javnost je bila do detalja upoznata i sa svađom Pipenove sa klanom sestara Kardašijan.

Larsa izgledom dosta podseća na najpoznatiju Kardašijanku. Baš kao i Kim i ona je niža rastom, ima bujno poprsje, uzan struk i "jače" kukove i zadnjicu. Građa u vidu peščanog sata je posebno aktuelna poslednjih godina, a Larsa je jedna od glavnih dama koje je promovišu, kao i obline.

Primetno je da i pri kraju pete decenije života i posle četvoro dece ta žena izgleda fantastično. Na telu joj mogu pozavideti brojne dame, dok je muškarcima nedosanjani san. Ona redovno izaziva pažnju gde god da se pojavi, kako žena, tako i muškaraca, a mnogi američki mediji tvrde da ima telo kom ne može odoleti nijedan pripadnik jačeg pola.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Pipenovu zovu “žderačicom muškaraca” budući da onaj na koga ona “baci oko”, nema baš mnogo šansi da joj odoli. Da li je po sredi samo atraktivanm fizički izgled, šarm ili možda neka "magija", teško je reći. 

Ta rijaliti zvezda je, inače, prošle godine i javno otkrila da se pridružila stranici na kojoj se uglavnom promoviše sadržaj za odrasle, OnlyFans, jer, kako navodi, želi svima da da uvid u svoj divlji seksualni život. Takođe, kao i da pokaže omiljene kupaće kostime i donji veš.

Posle razvoda od NBA zvezde, usledila je afera sa košarkašem Malikom Beslijem, koji je od nje mlađi 23 godine i kome je navodno uništila brak. Međutim, čini se da joj je i on brzo dosadio pa ga je ostavila već nakon nekoliko meseci i sada uživa u solo životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 

Larsa je potvrdila da je slaba na košarkaše i kada je priznala da je imala aferu sa Tristanom Tompsonom. Ona je čak priznala da je svojevremeno upravo sa njim prevarila supruga, čiji novac je navodno koristila da se viđa sa Tristanom gde god poželi. 

- Viđala sam se sa Tristanom pre Kloi. Pre nego su Kloi ili bilo ko od njih znali za njega. Dolazio je u Los Anđeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim Kardašijan i upoznala ga sa njima. Deset dana kasnije počeo je da izlazi sa Kloi. To je u redu, nije me briga. Ja sam osoba koja ne juri za nekim ko nije za mene - rekla je tada Larsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 

Javnost u Sjedinjenim Američkim Državama je ovu intigrantnu lepoticu prozvala ektremnom MILF, pogotovo posle dokumentarca "Last Dance", a njeno bogatsvo se procenjuje na više od 10 miliona dolara. Poslednje fotografije sa plaže, gde je ona u kupaćem kostimu nisu prošle nezapaženo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @extremecurves


BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)