Vežbanje

ŠOK SNIMAK POZNATE INSTRUKTORKE! Trenirala je u izazovnom autfitu, a onda pogledala ka prozoru u hodniku: Kućom se prolomio krik, a ona je nestala! (VIDEO)

Bobi Džordan, koja je na društvenim mrežama poznata po postavljanju sadržaja za treniranje, uspela je da dobro zaprepasti svoje pratioce.

17.03.2023 15:01

ŠOK SNIMAK POZNATE INSTRUKTORKE! Trenirala je u izazovnom autfitu, a onda pogledala ka prozoru u hodniku: Kućom se prolomio krik, a ona je nestala! (VIDEO)
Printskreen Tik Tok/bobbiejjordan

Bobi Džordan je fitnes instruktorka za žene koja na svom TikTok profilu redovno postavlja snimke kako vežba i deli savete za uspeŠno bavljenje fitnesom. Međutim, na snimku koji je poslednji postavila vidi se kako vrišti i preplašeno beži iz kadra.

Naime, Bobi je odlučila da uradi nekoliko vežbi ispred ogledala u hodniku svoje kuće. Obučena u tange i crni grudnjak na snimku se vidi kako se priprema za čučnjeve.

U trenutku je pogledala prema prozoru u hodniku i kućom se prolomio vrisak, a ona je nestala iz kadra. Kad se pomerila vidi se perač prozora koji pere okno sa spoljne strane i tek tad je postalo jasno da je on preplašio Bobi.

Ovaj snimak je za samo 24 sata videlo više od 1,8 miliona ljudi, a usledili su urnebesni komentari.

- Sad mi je jsano zašto moj muž radi kao perač prozora. Moraću ozbiljno da porazgovaram s njim - 

- Ovo je tako smešno. Ne mogu da prestanem da se smejem -

- Naravno da se uplašila. Videti nekoga na prozoru kad to ne očekujete svakog bi uplašilo - 

- Konačno sam otkrio koji je posao savršen za mene. Želim da budem perač prozora - bili su samo neki od komentara na njen post.

Bobi je odgovorila emotikonima koji se smeju na komentare. Očigledno da je i njoj, nakon prvobitnog šoka kad je ugledala perača koga nije očekivala na svom prozoru, čitava situacija postala smešna. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)