Zanimljivosti

NAPISALA JE PORUKU BRISAČU PROZORA I USLEDILA JE REAKCIJA KAKVOJ SE NIJE NADALA! Svet je u šoku šta je stajalo na tom papiru!

Devojka koja je bila u kancelariji na kojoj je mladić brisao stakla, uspela je da mu izmami osmeh, ali je njegov odgovor ipak bio "ne".

28.11.2022 12:01

NAPISALA JE PORUKU BRISAČU PROZORA I USLEDILA JE REAKCIJA KAKVOJ SE NIJE NADALA! Svet je u šoku šta je stajalo na tom papiru!
Printscreen/TikTok/bebluerock

To je trebalo da bude samo još jedan regularan dan za jednog brisača prozora na neboderu, koji je navikao da svoj posao, budući da radi na ogromnim visinama i da visi na konopcima, obavlja maksimalno skoncentrisano i posvećeno. Međutim, sve se promenilo u trenu kada je stigao do stakala jedne kancelarije iz koje ga je posmatrala grupa devojaka. One su u tim trenucima bile na pauzi i ispijale svoje šoljice kafe

Mladić nije ni slutio da će upravo zbog svih tih okolnosti preko noći postati planetarna zvezda o kojoj će pričati svi korisnici TikToka.              

Naime, jedna Tiktokerka je podelila trenutak kada se na prozoru njene kancelarije odjednom pojavio muškarac, poprilično zgodan sa svom opremom koju je nosio oko sebe. I dok je on posvećeno radio i bio fokusiran na prozore, devojka se staklu prikrala s papirom u ruci na kom je očigledno bila ispisana poruka. Približila ju je staklu kako bi je muškarac video, ali on je još nekoliko sekundi gledao u drugom pravcu, ne povezujući da mlada žena želi da mu nešto poruči. U jednom trenutku je ipak zastao i video poruku. Na njegovom licu odmah se pojavio osmeh od uva do uva.

Ipak, na iznenađenje mnogih odmahnuo je prstom u znaku negiranja, što je naišlo na ogromno iznenađenje svih koji su videli zapis nakon što ga je Tiktokerka podelila na svom nalogu. Ljude je zanimalo šta ga je devojka pitala i da li je moguće da ju je odbio. Naravno, svi su aludirali na to da je mlada kancelarijska radnica za mladića imala ponudu "koja se ne odbija". 

- Da li si oženjen? -

- Da li ti treba pomoć? -

- Da li ti se sviđam? -

- Možeš li da očistiš moje prozore besplatno? -

- On mora da odgovori! Želimo da znamo pravo pitanje! - ređali su se komentari korisnika u kojima su oni pokušavali da dokuče šta je devojka pitala brisača stakala i "zbog čega ju je on tako hladnokrvno odbio".  

I dok su se ređali razni komentari, od ličnih pitanja poput onih da li je mladić singl, da li voli da jede određenu hranu i slično, drugi su u šali komentarisali kako je čovek rizikovao život čisteći prozore i da takva igra Tiktokerke nije u redu.

Ipak, svi su bili veoma radoznali i zahtevali od Tiktokerke da objavi šta se krije iza cele priče. Ona je na kraju konačno otkrila da je po sredi bila samo njena brižnost i da je brisača prozora pitala da li radi po kišnom vremenu.

@bebluerock Replying to @user9821688051361 we didn’t expect that to blow up but since you wanted to know so bad... #askyourwindowcleaner #taylorswift #bluerock #worklife #part2 ♬ You Belong With Me (Taylor’s Version) - Taylor Swift

Pratioci nisu krili razočaranje, tvrdeći da su svi bili mišljenja da je bila kreativnija i da je pitala nešto konkretnije. Mnogi su istakli kako su izgubili vreme nagađajući šta zapravo piše na papiru. Neki su posumnjali u verodostojnost njenog pitanja i istakli kako je devojka u oba slučaja, odnosno na oba snimka, nosila drugačiju boju džempera, pa su pomislili da jednostavno nije želela da prizna šta je napisala i zapise snimila u dva različita dana. 

- Au...ponadao sam se da će to biti ljubavna priča - zaključio je jedan korisnik. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)