Zanimljivosti

ŠOK SCENA SA MALDIVA: Ceca krvarila na plaži! (FOTO)

Folk zvezda se trenutno odmara na Maldivima s porodicom, ali njena najnovija fotografija privukla je pažnju ljudi na Instagramu i to ne samo zbog njenog izgleda i lepota u kojima uživa.

26.11.2022 12:01

ŠOK SCENA SA MALDIVA: Ceca krvarila na plaži! (FOTO)
Foto: St/N. Mutić

Svetlana Ceca Ražnatović (49) odmara se na bajkovitim Maldivima uživajući u luksuznim plažama i tirkiznom moru. Međutim, njena najnovija fotografija koju je objavila iz tog turističkog raja ozbiljno je zabrinula njene fanove, iako se pevačica na njoj osmehuje.

Naime, iako je jedna od naših najvećih zvezda uslikana u nestvarnim prirodnim lepotama, pri čemu i ona izgleda nikad sjajnije, svima je pažnju privuklo ono što se dogodilo sa njenim kolenom. Zapravo, primetno je da je ono u krvi i da na njemu Ceca ima vidnu ranu.

- Ceco, gde si to posekla koleno, da li te boli? - 

- Kako si se to udarila u koleno - 

- Koja si ti kraljica, pod stare dane razbila koleno - 

- Koleno odnelo pobedu - ređali su se komentari Cecinih fanova. 

Pevačica je na svom Instagram nalogu podelila sliku kako trči po plaži sa krvavim kolenom uz poruku: “Sad kad te uhvatim“. Po svemu sudeći ona je pala trčeći za unukom Željkom po plaži i povredila koleno. Međutim, kako ne skida osmeh s lica, jasno je da povreda nije ozbiljna i da ona uživa sa mališanom.

Ceca je na odmor otišla u društvu unuka Željka, sestre Lidije Ocokoljić i njene dece i nema sumnje da su oduševljeni prelepim plažama sa belim peskom i tirkiznim morem.

Ceca je na plaži pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu, ali i kako se odmara u ležaljci razvučenoj između dve palme uz poruku: „Moj raj“. Inače, mali Željko je na putovanje sa bakom krenuo bez roditelja Bogdane i Veljka Ražnatovića, koji su ostali u Beogradu.

Nije poznato koliko folk zvezda ostaje na Maldivima, ali nema sumnje da uživa u svakom trenutku zajedno uz svoju porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)