Vežbanje

MIRNO JE VEŽBALA U TERETANI KAD JOJ JE PRIŠAO TRENER: Od njegovih reči se zacrvenela u licu, pokupila svoje stvari i odmah otišla (VIDEO)

Ona ne krije da je bila neprijatno iznenađena, posebno što do tog trenutka s njima nije imala nikakve probleme.

20.07.2023 13:00

MIRNO JE VEŽBALA U TERETANI KAD JOJ JE PRIŠAO TRENER: Od njegovih reči se zacrvenela u licu, pokupila svoje stvari i odmah otišla (VIDEO)
tiktok/printscreen

Majli je Tiktokerka koja je sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelila svoje neprijatno iskustvo koje je doživela u teretani. Kako je objasnila već duže vreme redovno trenira u toj sali i nikad ranije nije imala nikakve probleme.

Neprijatnost je usledila kad je došla na vežbanje u jednodelnom pripijenom trikou za koji su zaposleni u teretani procenili da nije primeren. 

Prntscreen/TikTok/millythemermaid77

Devojka je pokazala kako izgleda spred njena sportska odeća

 

Majli je u objavi na Tik Toku objasnila kako joj je rečeno da je previše razgolićena i da to remeti ostale vežbače. Ona je porvenela u licu od stida, istog trenutka se pokupila i napustila salu. Razočarana Majli snimila je sebe kod kuće u pomenutom trikou i upitala pratioce za mišljenje.

- Rečeno mi je da mi se vidi previše kože i da nisam primereno obučena za vežbanje u ovome. Šta vi mislite? - napisala je ona.

Majli je nosila plavi rebrasti kratki kombinezon koji ističe njene zategnute noge. Okrenula se u jednom trenutku kako bi pokazala kako izgleda zadji deo koji je otkrivao leđa i koji je bio prekriven isprpletenim pertlama. Majli je objasnila da je znala da ne sme da pokazuje stomak i da se zbog toga odlučila za triko koji po njenom mišljenju ne otkriva previše, a opet je dovoljno udoban za vežbanje. 

Prntscreen/TikTok/millythemermaid77

Onda se okrenula da pokaže kako izgleda kombinezon i sa zadnje strne

 

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Ja bih se ispisao iz te teretane da su mi to uradili.

- U mojoj teretani neke žene vežbaju skoro u bikiniju.

- Draga moja, ovo nije ništa drugo do čista ljubomora.

- Ne razumem u čemu je problem. Izgledaš sasvim pristojno.

A šta ćemo sa muškarcima kojima je dozvoljeno da vežbaju bez majice i prakatično su polugoli. To ne smeta vežbačima.

- U pitanju je klasična zavist. Lepa si i zgodna a to im smeta - bili su samo neki od komentara na njen post. 

@millythemermaid77

Back to the women’s section ig

Majli je ljubitelj vežbanja i plesa i sudeći po njenim objavama na ovoj društvenoj mreži često devojkama otkriva kako da održe vitku liniju, ali i kako da se obuku u zavisnoti od prilike. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)