Vežbanje

MRŠAVI, NEUGLEDNI MLADIĆ IZAZVAO GA JE NA OBARANJE RUKU: Snagator je bio uveren u pobedu, ali ovakav rasplet događaja niko nije očekivao! (VIDEO)

Snimak iz jedne mađarske teretane mnoge je nasmejao do suza.

28.05.2023 16:01

MRŠAVI, NEUGLEDNI MLADIĆ IZAZVAO GA JE NA OBARANJE RUKU: Snagator je bio uveren u pobedu, ali ovakav rasplet događaja niko nije očekivao! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/bergg.gamer

Snimak iz jedne mađarske teretane izazvao je salve smeha i komentara na društvenim mrežama. U kratkom snimku vidi se neugledan, mršavi mladić s naočarima koji je na obaranje ruku izazvao lokalnog snagatora, koji se dičio svojim mišićima u majici na bretele.

Osim što je bio vidno krupniji, bodibilder je pucao i od samopouzdanja, pa su svi okupljeni bili uvereni da je ishod više nego siguran. 

Međutim, dogodilo se nešto što gotovo niko nije mogao ni da sanja.  

@bergg.gamer Nao e possível o a Apple ter os melhores celulares ... 3G ram e melhor que 8 #celulares #apple #android #memevídeo #gamers ♬ sonido original - Shakira Lyrics

Nije poznato kako je došlo do ovog neobičnog okršaja, uglavnom dvojica mladića su odlučilla da snagu odmere u obaranju ruku. Neugledni mladić u širokoj majici i s naočarima na nosu izgledao je zbunjeno dok je sedao za sto preko puta mladog čoveka, na prvi pogled mnogo jačeg od njega. Njegovi nabrekli mišići poigravali su dok se spremao da u tren oka skrši protivnika. Ispostavilo se, ipak, da nije sve onako kako izgleda.

Mršavi momak pokazao je neverovatan otpor i nije dozvoljavao protivniku da za milimetar pomeri njegovu ruku. Snagator se naprezao i jasno mu se na licu videlo da pokušava da obori ruku protivniku koja je stajala mirno kao da je zacementirana. U jednom trenutku mršavko, čije lice nije pokazivalo nikakvu impresiju, opušteno je pogledao u kameru, a onda u jednom potezu, i kako se činilo, bez ikakvog napora oborio snagatoru ruku na sto.

Prisutni su kriknuli, pa prasnuli u smeh, ne verujući kako je mršavko lako savladao protivnika.

Usledili su mnogobrojni komentari na društvenim mrežama.

- Ovo vam je kao epl i android telefoni. Epl izgleda mali i neugledan, ali ima jaku bateriju u odnosu na android - 

- Ovo je sjajno. Brate, ne verujem šta se desilo - 

- Pa ti onda vežbaj u teretani svaki dan. Džaba ti tegovi i mišići, samleo te mršavko očas posla - 

- Nije važno koliko imaš mišića, već kako ih koristiš - 

- Hahaha ovo je najbolji video koji sam gledao u poslednje vreme. Kad me budu pitali zašto ne idem u teretanu samo ću im pokazati ovaj snimak – bili su samo neki od komentara na urnebesni video snimak koji je objavljen na TikToku.

Inače, interesantno je da je snagator neposredno pre dvoboja zavrnuo rukav svom protivniku ne bi li se uverio u to kakvi su zaista njegovi mišići i da li krije nešto, ali se onda uverio da mu je ruka više nego duplo tanja od njegove. Mršavko mu je, pak, pokazao prstom na podlakticu, aludirajući na to da je ona ključna za obaranje ruku, a ne biceps. Snagatoru to, međutim, nije ništa značilo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)