Odrasli

ČOVEK STENA, kako je ovo moguće? Muškarac jednim potezom obeshrabrio sve vežbače u teretani, ovo je NEČUVENO! (VIDEO)

Svi koji su se u trenutku izvođenja njegove veštine našli u teretani, nemo su posmatrali razrogačenih očiju ono što se pred njima odvija.

03.10.2022 20:10

ČOVEK STENA, kako je ovo moguće? Muškarac jednim potezom obeshrabrio sve vežbače u teretani, ovo je NEČUVENO! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thelyonblacks

Kada se snimak pogleda iz prve pomislite da je reč o nekoj fikciji ili montaži. Međutim, iza toga se krije realnost koju svakog dana živi jedan muškarac, pretpostavlja se profesionalac u fitnesu. Malo ko bi uspeo da uradi i jednom ono što on izvodi više puta u minuti, a verujemo da i onima koji su najsigurniji u sebe i koji su u dobroj formi, ovo teško polazi od ruke ili se graniči s realnošću.

Snimak koji je obišao društvene mreže ostavio je mnoge bez teksta, ali i u čudu. Mnogi još pokušavaju da shvate kako to ovom vežbaču polazi od ruke. U objavi videa na njegovom nalogu thelyonblacks stoji: "Da li su sada svi drugi obeshrabreni"? 

Mi verujemo da jesu jer je mladi muškarac uradio jednu vrstu zgibova na vratilu koja zahteva izuzetnu fizičku stabilnost i snagu. On je to izveo bez ikakvih problema, profesionalno i disciplinovano, dok su ga prisutni u teretani šokirano posmatrali. Pored snažnih i jakih bicepsa pomoću kojih se pomerao napred-nazad, on je pokazao da su njegovi trbušni mišići vrhunski jer su mu pomogli da drži noge u horizontali dok izvodi vežbu.

Muškarci koji su u tom trenutku trenirali u teretani nisu mogli da veruju šta vide, a neki su momentalno odustali od svojih vežbi kako bi ispratili njegov performans. 

- Ovo je način da pošaljete ljude kući, bez da im kažete da odu kući -

- Brat u sivom odlazi da otkaže članstvo -

- Ostala deca su traumatizovana - komentarisali su u duhovitom tonu korisnici TikToka.

Video je sakupio 2 miliona lajkova i ljudi nisu krili oduševljenje sposobnostima ovog muškarca. Mnogi su primetili da se radi o profesionalcu i lideru grupe, koji očigledno već dugo trenira i posvećen je tom poslu, međutim, to ne umanjuje činjenicu da on dominira salom i da je prisutnim muškarcima održao lekciju iz discipline, rada na sebi i posvećenosti. Evo šta on još on ume. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)