Zanimljivosti

UŠAO JE DA OČISTI TERETANU A ONDA JE KAO OD ŠALE URADIO NAJZAHTEVNIJE VEŽBE: Svi su u neverici gledali u ovog muškarca, evo u čemu je njegova tajna (VIDEO)(VIDEO)

Kada je bacio metlu i krenuo ka spravama svi vežbači su u čudu gledali scenu koja im se odvija pred očima.

16.04.2023 20:01

UŠAO JE DA OČISTI TERETANU A ONDA JE KAO OD ŠALE URADIO NAJZAHTEVNIJE VEŽBE: Svi su u neverici gledali u ovog muškarca, evo u čemu je njegova tajna (VIDEO)(VIDEO)
Printscreen/TikTok/anatoly_pranks

Svi koji treniraju u teretani znaju kakva je to posvećenost i da ne vole da se oko njih neko mnogo mota. Međutim, kada nečiji posao to iziskuje onda moraju biti strpljivi. Želeći da se malo poigra sa vežbačima, jedan tiktoker je odlučio da ih "ometa" dok treniraju pa se prerušio u čistača i redom posećivao teretane i njene članove.

Printscreen/TikTok/anatoly_pranks

Tiktoker je prilazio svima sa neobaveznom pričom ne najavljujući šta se sprema

On bi nonšalantno započeo razgovor uz "očistio bih ovde...kako ste.....mogu li da probam ovu vežbu?" izigravajući smotanog čistača koji je o vežbanju čuo putem interneta. Međutim, kada se dohvati sprave, na njoj radi strašne stvari. Obučen u košulju i kombinezon ili neku neuglednu odeću, ovaj tiktoker prilazi ljudima kako bi porazgovarao sa njima, pitao ih da pokuša i on da uradi to što i oni, a onda ih ponizi pokazujući da može da podigne sa lakoćom nešto što neko dvostruko teži od njega jedva diže. Međutim, niko ne zna kako je Tiktoker ispod te odeće građen i ko se iza toga krije.

U jednom od svojih snimaka prilazi vežbaču i čisti pored njega.

- Ja sam čistač ali volim kalisteniku (vrsta zahtevnih motoričkih vežbi) mogu li da probam?- pita ga čistač što mu vežbač odobrava.

Odmah zatim on demonstrira vežbu  koristeći sopstvenu težinu dok se drži rukama za šipku.

- Ima li nešto da ovaj čovek ne ume?-

- Tajni agent-

- Hahaha...ovo je toliko zabavno -

- Emotivno uništenje-

- Njegova faca dok gleda ovog tipa je fenomenalna- komentarisali su korisnici mreže.

 

Čistač je postao viralan na tiktok mreži a u pitanju je ukrajinski jutjuber Vladimir Šmondenko. Na Tiktok mreži je poznat kao Anatolij Pauerlifter i on objavljuje šaljive sadržaje glumeći često čistača teretane ili starca i prerušavajući se u odela kako ga niko ne bi prepoznao.

On ostavlja u šoku i neverici vežbače u teretani nakon što podigne njihova opterećenja kako bi očistio prostor. Prema statistici, sa njegovog Instagram profila Anataloj ima rekord u mrtvom dizanju i to od 290 kilograma i u čučnju od 210. Pauerliftingom se bavi od 2015. godine i ima između 78 i 80 kilograma. 

 

Iako je izuzetno praćen i na Jutjubu, na Tiktok mreži ovog bildera prati 4,4 miliona pratilaca i taj broj se iz dana u dan povećava kao i njegova popularnost zbog neverovatnih snimaka koji dolaze do publike.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)