Zanimljivosti

O OVOM VATROGASCU SVI PRIČAJU: Neverovatno je šta je ovaj mladić uradio a od njega zavise mnogi životi! (VIDEO)

Dok vi razmišljate gde vam je ujutru odeća kako biste se spremili za posao, on uskače u pantalone za par sekundi.

14.04.2023 13:02

O OVOM VATROGASCU SVI PRIČAJU: Neverovatno je šta je ovaj mladić uradio a od njega zavise mnogi životi! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/alphamens.off

Posao vatrogasaca je izuzetno zahtevan i izazovan a možda i jedan od najopasnijih. Na sam zvuk vatrogasnih kola mnogi od nas pretrpe strah zamišljajući scenario o tome gde oni jure, bez obzira koji je deo dana u pitanju. Nevezano za to da li se radi o osoblju koje gasi požare ili čoveku koji vozi ekipu, većina nas pretpostavlja da je ažurnost i spremnost za njihov radni zadatak neophodna.

Printscreen/TikTok/alphamens.off

Mladi muškarac se za svega par sekundi spremio za posao

Posao je sam po sebi stresan i zahteva brzinu jer nema vremena za čekanje. Shodno tome i priprema koja podrazumeva oblačenje radne uniforme je brza i površna, a to je u jednom snimku pokazao i jedan mlađi muškarac koji se spremao za posao i vožnju vatrogasnih kola

Kolege su mu pridržavale radno odelo odnosno pantalone u koje je trčeći uskočio, navukavši na sebe samo čizme u ušavši u vatrogasni kombi u svega par sekundi. Odlična fizička spremnost i uigranost pokazali su da je mladi muškarac spreman u svakom trenutku da se odazove na bilo koji poziv zabrinutih građana, a njegova brzina i kondicija oduševili su korisnike mreže

- Odličan posao čoveče -

- To je fit vatrogasac, hvala vam svim što radite izuzetno opasan posao. Vatrogasci su najbolji -

- Spektakularno!

- Ali gospodine, vaše pantalone, one nisu...gospodine! One su još uvek otvorene!-

- Uuuuuuhhh-

- Želim jednog - komentarisali su korisnici mreže.

Prezgodni vatrogasac je mnogima ukrao srce. Većina se složila sa tim da ujutru jedva navuku čarape za posao a da je on pokazao profesionalnost i snažnu formu zbog čega je dobio pohvale.

Muškarci su, takođe, priznali da retki mogu da urade to što i on i da je vredan priznanja i divljenja, dok su žene ostale u čežnji priznavši da su nekliko puta ispočetka odgledale snimak.

Video se pojavio na stranici Alfa muškarac na kojoj su pretežno snimci zgodnih i sposobnih pripadnika jačeg pola u raznim profesijama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)