Vežbanje

FITNES BAKA RUŠI SVE PREDRASUDE: Telo joj je isklesano od mišića, a kada čujete koliko ima godina gledaćete u neverici (FOTO)

Monika je mnogima inspiracija zbog svoje posvećenosti zdravom životu.

12.08.2023 18:02

FITNES BAKA RUŠI SVE PREDRASUDE: Telo joj je isklesano od mišića, a kada čujete koliko ima godina gledaćete u neverici (FOTO)
Printscreen/TikTok/monicabousquet

Ako ste i vi jedni od onih koji su dočekali leto kukajući kako napokon moraju da se aktiviraju, kako im se ove godine nije dalo, ali da će od jeseni krenuti ozbiljno da se pozabave sobom, prestanite da tražite izgovore. Svako od nas bi radije legao na kauč i odgledao dobar film, međutim, treba biti svestan da se najbolji rezultati grade onda kada nam je najteže i kada nam je teško pokrenuti se.

Oni koji posećuju teretanu mogu videti kako mnogi momci i devojke izgledaju, što će ih podstaknuti da i oni krenu tim putem ali ako još malo fali volje, Monika Buskvit je svakako najbolja inspiracija. Ova Brazilka ima 61 godinu i čak na pragu 7. decenije izgleda zapanjujuće.

Printscreen/TikTok/monicabousquet

Monika je krenula u teretanu iz zdravstvenih razloga

Fit baka često provodi vreme trenirajući u teretani, a izvajano i mišićavo telo duguje svojoj upornosti i istrajnosti koje je godinama gradila. Osmeh i lepo raspoloženje na licu ove sredovečne žene su očigledni i posledica predanog rada na sebi. Monika sa svojim pratiocima redovno deli sadržaje gde pokazuje kako se zdravo hrani i kako upražnjava zdrave navike poput šetnji u prirodi i svakodnevnih treninga.

Na isklesanim trbušnim mišićima mogle bi da joj pozavide mnoge devojke, a Monika u jednoj od svojih objava sa jednog gostovanja ističe kako je krenula sa treninzima iz zdravstvenih razlloga i bola sa kojim se suočavala. Kako kaže, prolazila je ranije često pored teretane i mislila je da to nije za nju. Međutim, u jednom trenutku je shvatila da želi da nosi bikini kao što je to činila ranije ali je imala opuštene ruke i celulit na njima, što joj je bio osnovni motiv da krene na vežbanje. Kako je vreme odmicalo videla je da ima rezultata i to ne samo na rukama već na celom njenom telu, zbog čega je odlučla da ostane u teretani i da gradi svoju snagu koja će joj pomoći da uradi sve što poželi.

Njene objave nailaze na pozitivne komentare, a mnogi su priznali kako je ona njihov motivator i inspiracija.

- Slažem se sa njom, vežbanje pomaže i kod psihe.

- Divna i inspirišuća žena.

- Stidim se sebe same.

- Ona izgleda toliko živahno.

- Ona će živeti duže od mene.

-Poštovanje- komentarisali su korisnici mreže.

Monikini sadržaji nailaze na pozitivne komentare a u nekima od njih ona je otkrila kako je veoma bitno pokrenuti se.

@monicabousquet Quando eu comecei a ter esse ânimo e essa força que até então eu não tinha eu falei: gente! Isso aqui é muito bom! Assista completo no YouTube. Toda quarta-feira, às 16h, em todas as plataformas de streaming. Ouça! Idealizado por: @carinnecerqueira e @estudio.criacao #fitness #fitnessmotivation #gym #gymmotivation #lifestyle #sessentonas #confereoshape ♬ som original - Mônica Bousquet

Ona kaže da je kroz vežbanje dosta toga naučila o sebi, jer mnogi nisu mogli da je prepoznaju, znajući je s početka kada je prolazila kroz mnogo boli. Sada je, kako kaže, postalla jača više nego što je ikada mogla da zamisli.

- Danas ne vidim ograničenja ni u čemu. Ne treniraš samo telo već i mozak. Kada kreneš da se razvijaš u tom pravcu ne zavisiš ni od koga sa strane da bi se osećao dobro. Drugi postaju deo tvog žvota, a ti se osećaš odlično sa samim sobom.- zaključuje Monika.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)