Vežbanje

JORDAN JE NAKON RASKIDA ODLUČIO DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA: Svi govore o njegovoj neverovatnoj transformaciji (VIDEO)

Umesto da tuguje i padne u depresiju, jedan Tiktoker je odlučio da se pozabavi svojim izgledom i radom na sebi.

13.08.2023 12:00

JORDAN JE NAKON RASKIDA ODLUČIO DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA: Svi govore o njegovoj neverovatnoj transformaciji (VIDEO)
Printscreen/TikTok/gtm_perez

Raskidi su bolni događaji koji mogu ostaviti teške posledice. Neretko se dešava da se oni koji su ostavljeni zatvore i povuku i da im treba mnogo vremena kako bi se vratili na kolosek, dok drugi koriste to vreme kako bi se ponovo vratili sebi i radili na svom razvoju u svakom smislu. 

Sasvim je individualno koga raskid više pogađa, devojke ili muškarce, ali je činjenica da i jači pol jednako ako ne i više pate zbog prekida. Jordan Perez je prošle godine okončao vezu i bio slomljenog srca ne znajući šta da radi sa sobom. Od raskida je prošlo samo godinu dana,a njemu je samo toliko bilo potrebno da se ponovo vrat na kolosek i bude onaj stari, čak i bolji.

Printscreen/TikTok/gtm_perez

Jordan je posle raskida odlučio da promeni nešto

Naime, kako u svojim objavama ovaj momak ističe, on se borio sa viškom kilograma što je možda u nekom trenutku bilo prelomno da li će njegova veza uspeti ili ne. Nakon raskida se osećao bespomoćno i izgubljeno i ni u čemu nije mogao da nađe smisao. Međutim, u jednom trenutku je odlučio da želi da bude jači i da postane bolja osoba vremenom. 

Krenuo je u teretanu, regulisao je ishranu i držao se discipline kako bi postao bolja verzija sebe. Bilo je dana kada nije blo lako ali je Jordan pronalazio motivaciju. 

Njegovo telo, njegove misli i duh postali su jači i ovim tempom će nastaviti da se bavi, kako kaže, do kraja života. Perezova transformacija podstakla je mnoge da se aktiviraju i na svom telu i na svom duhu, pokazavši kako upornost i velika volja prevazilaze svaki poblem.

 

- Znam da joj je sada muka. Trebalo bi da budeš ponosan na sebe!

- Ako te je to promenilo....učinila je dobru stvar brate.

- Ponosna na tebe. Zanimljivo je kako bol može naterati osobu da postane bolja verzija sebe.

- Toliko mi je potreban raskid.

- Odličan povratak.

Mnogi Tiktokeri su pohvalili rad ovog dečka i njegov sadašnji izgled, rekavši mu kako sada deluje mnogo mlađe. Takođe su mu rekli da im je motivacija koja im je potrebna jer prolaze kroz isto kao i on. Jordan na svom profilu deli motivišuće objave, snimke i citate vodeći se svojim iskustvom koje ga je, kako kaže, ojačalo.

- Znao sam da raskid boli ali obećao sam sebi da to nije zauvek- zaključuje on u jednoj od svojih objava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)