Lice

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA ZAPRAVO IMA GODINA: Fanovi gledaju snimke u neverici, čak su i detaljno analizirali svaki snimak, ovo je nemoguće(VIDEO)

Mladolika Brazilka Džajlis izazvala je lavinu komentara na društevnim mrežama pošto je priznala koje je godište.

04.08.2023 21:00

NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA ZAPRAVO IMA GODINA: Fanovi gledaju snimke u neverici, čak su i detaljno analizirali svaki snimak, ovo je nemoguće(VIDEO)
TikTok-TikTokjulies

Džajlis je TikTokerka rodom iz Brazila koja izgleda mladoliko i redovno dobija komplimente na račun dobrog izgleda i vitkog tela. Ona ima 75.000 pratilaca na TikToku, a njeni poslednji snimci su pregledani milionima puta i postali su viralni zbog toga što je Džajlis najzad otkrila koliko ima godina i sve je ostavila bez teksta.

Ona se pojavljuje na snimku u zlatnom topu, golog stomaka i sa farmerkama koje imaju spušten struk. Džajlis ima dugu loknastu kosu i malo šminke kojom je istakla svoju lepotu, ali i pored svega mnogi su posumnjali da ona ima godine koje tvrdi da ponosito nosi. 

- Izgledaš tako mladoliko, koliko zapravo imaš godina - stoji u opisu ovog video zapisa.

 

TikTokerka prekriva jednu, pa drugu stranu lica i potom vidimo da piše da ona zapravo ima 48 godina, tačnije ove godine puni 49 godina. Snimak je pregledan blizu 9 miliona puta, ima 650.000 sviđanja, ali mišljenja su bila veoma podeljena.

- Totalno je nemoguće da ova žena ima 48 godina, za 38 i da joj poverujemo, ali 48 teško da može da ima.

- Bila sam ubeđena da ima 28 godina, šokirana sam saznanjem da ima 2 decenije više.

- Ja imam 48, a ona izgleda kao da mi je ćerka.

- Žena očigledno koristi filtere kojima je vizuelno zategla lice, pa ispada da nema ni jednu jedinu boru.

- Šta god da je radila, a na pragu je pedesetih, svaka čast!

- Neverovatno lepa žena, da li je bitno koliko godina ima?

- Nije nemoguće da žena ovako izgleda sa 48, nego vi ne radite na sebi!

- Ona nigde nije objavila snimak bez kompletne šminke i filtera, ništa ja njoj ne verujem!

- Lepotice, šta god da je tajna tvoje mladosti i lepote, samo tako nastavi - glasili su samo neki od komentara.

 

Džajlis je objavila i dodatne snimke na kojima približava lice kameri kako bi uverila sve da ne koristi filtere kojima je ulepšala ili podmladila sebe. Ipak, većina ljudi je ponovo konstatovala da njeno lice izgleda previše “mutno, zategnuto i podmlađeno”, a svi oni smatraju da je činjenica da na licu koriste filtere i više nego očigledna. 

 Najviše reakcija imala je jedna žena koja je pokušala da pogodi koliko Džajlis na snimku ima godina i dala joj je 29 maksimum. Mnoge je nasmejala reakcija ove žene kada je shvatila da Džajlis navodno ima 48 godina. Naime, njeno lice se menja u grimasu i ona zapanjeno ponavlja “Kako 48, ne mogu da verujem, nema šanse!”

 

@tiktokjulies

70’s babies 🙋🏽‍♀️❤️ ♬ original sound - HINDZ

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)