Kosa

KRATKA KOSA ZA ŽENE: Ovo su top 3 frizure za dame u pedesetim godinama zbog kojih će izgledati kao holivudske zvezde (FOTO)

Već predstojeće jeseni unesite promenu u svoj izgled.

17.09.2023 20:01

KRATKA KOSA ZA ŽENE: Ovo su top 3 frizure za dame u pedesetim godinama zbog kojih će izgledati kao holivudske zvezde (FOTO)
shutterstock.com

Promena frizure za svaku ženu predstavlja veliki izazov. Odlazak kod frizera donosi stres, posebno ako oni koji nam "rade o glavi" ne postignu željeni izgled koji smo od njih tražili.

Ipak, s vremena na vreme važno je izaći iz zone komfora i napraviti tu promenu. Ono što je već nekoliko sezona aktuelno jeste bob frizura u svim mogućim varijantama. Podjednako se preporučuju kako devojkama u dvadesetim, tako i ženama u pedesetim godinama. Odaberite oblik koji vam najbolje pristaje i prepustite se veštim rukama profesionalaca. Odraz koji ćete videti u ugledalu nakon ove stilske promene zaista će biti zadovoljniji.

Srećna Republika predlaže vam  tri trendi frizure za jesen sa kojima ćete izgledati kao holivudske zvezde.

Moderni bob

Bob frizure poslednjih godina postale su trendi. Jednostavno se prave, lako održavaju a pristaju damama svih starosnih dobi. Moderni bob daje kosi na volumenu, uvek delujete kao da ste sređeni i spremni za akciju. Ovakva vrsta frizure ne zahteva preteranu negu. Evo kako da je napravite:

 

Bob sa podignutim šiškama

Ukoliko niste ljubitelj šiški ili toga da vam kosa pada preko lica, jedna tiktokerka dala je sjajan predlog kako da imate modernu frizuru za samo par minuta. Naime, ona je prednje kraljeve podigla i upljela ih u manje repove. Osim što je dobila na volumenu, svakako je postigla i mladalački izgled.

 

 

Bob sa šiškama

Za razliku od prethodne frizure kod ove su naglašene šiške.One mogu valovito padati preko čela ili biti ukoso. Ono što je prednost ove fizure jeste što je potrebno samo malo da je prstima raščešljate i uvek ćete imati šik izgled.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)