Kosa

LEPTIR FRIZURA, TUPI BOB, HOBOTNICA: Ovo su frizure koje će obeležiti 2023. godinu, isprobajte jedan od smelih stilova! (FOTO)

Ako planirate promene već početkom januara možda je dobro početi od dobre frizure.

02.01.2023 18:20

LEPTIR FRIZURA, TUPI BOB, HOBOTNICA: Ovo su frizure koje će obeležiti 2023. godinu, isprobajte jedan od smelih stilova! (FOTO)
shutterstock.com

Iako smo svi saglasni da nova godina treba da donese nove promene i početke i uvek sa istim optimizom ulazimo u nju, nekada je dobro početi sa malim koracima i radom na sebi. Fizički izgled itekako utiče na naše samopouzdanje, pa zašto onda ne bismo poradili na njemu i poboljšali ga, svakakoćemo se osećati bolje. Ukoliko ste u potrazi za novom frizurom, svetski stručnjaci napominju da će tokom 2023. godine biti zastupljeni različiti stilovi, te da možete birati ono što vam najviše odgovara i što je u skladu sa vašim senzibilitetom i karakterom. Neki trendovi se provlače godinama unazad, dok drugi dolaze kao iznenađenje.Pronađite za sebe najbolje.

FRIZURA HOBOTNICE

Ova frizura je postala trend prošle godine i još uvek će, kako frzeri tvrde ostati imperativ. Slavni frizer Frederik Fekai kaže da vam ovakvu frizuru može napraviti vaš frizer sečenjem tankih šiški te dodavanjem slojeva na vrh glave, mešajući sa donjom dužinom. Naravno, krajevi moraju biti dugački kao kod hobotnice, kaže on za Oprahdejli.

 

 

TUPI BOB

Bob  je apsolutni hit već par godina unazad, a ova frizura će tek biti popularna u narednoj godini. Laka je za održavanje i frizeri tvrde da odlično stoji gotovo svim oblicima lica i da se može stilizovati kod kuće.

 

 

TANKE ŠIŠKE

Ova frizura je najčešće viđena kod Selene Gomez. Tanke šiške će, kako poznati frizer Endrju Ficimons tvrdi, biti apsolutni trend. Tanke šiške, kaže on, svakome stoje i odlično upotpunjuju i kraću i dužu kosu. Duži delovi bi trebalo da uokviruju lice a da ka sredini budu kraći tako će se fokus staviti na lice.

 

 

MIDI FRIZURA

Ova frizura iz 90-ih se ponovo vraća u frizerske krugove i ona je vrlo laskava frizura koja se može oblikovati na razne načine. Možete je stilizovati kao uglađenu i ravnu, ali i bujnu poput glamuroznih supermodela iz 90-ih godina.

 

 

VUČJA FRIZURA

Frizura koja ima puno volumena na vrhu i nešto veću dužinu, takođe je  trend ove godine i deluje čupavo poput vučjeg krzna na glavi. Frizeri je preporučuju, ali napominju da ukoliko niste sigurni  možete jednostavno napraviti "probu" sa perikom, tako što ćete iz prve ruke videti da li vam ovaj stil odgovara.

 

 

BEBI ŠIŠKE

Za one koji su hrabriji i vole da eksperimentišu preporučuje se da isprobaju novi stil sa bejbi šiškama koje se ponovo vraćaju. Ovaj stil može u potpunosti da izmeni vaš izgled a možete birati u kojim ćete varijacijama da ih stilizujete - stepenasto ili u vidu smelih horizontalnih linija.

 

 

LEPTIR FRIZURA

Ukoliko želite da zadržite dužinu frizure ali je malo osvežte i dodate joj volumena, frizura u obliku leptira je sjajan izbor a stilizuje se u vidu slojeva. Ovaj trend iz 90-ih daje istovremeno glamur i volumen, poručuju stilisti.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)