Kosa

DA LI STE ZNALI DA VAM CEDILJKA MOŽE POMOĆI U ULEPŠAVANJU? Jedna žena tvrdi: Stavite je na glavu i uključite fen! (VIDEO)

Neverovatan snimak kruži TikTokom, a jedna mlada žena tvrdi da na taj način svaki put dobija savršenu frizuru.

25.12.2022 16:08

DA LI STE ZNALI DA VAM CEDILJKA MOŽE POMOĆI U ULEPŠAVANJU? Jedna žena tvrdi: Stavite je na glavu i uključite fen! (VIDEO)
shutterstock.com

Klasične metode kojima žene ulepšavaju i stilizuju svoju kosu jesu feniranje peglanje specijalnim aparatima. Međutim, devojke koje imaju kovrdže odlično znaju da im nekad ta dva načina ne mogu pružiti ono što su zamislile, pa im je potrebno da provedu dugo vremena ispred ogledala kako bi uspele da na pravi način stilizuju i formiraju svoje lokne.

Jedna korisnica TikToka je rešila da pomogne upravo tim devojkama, tvrdeći da njima u pravljenju frizure može da pomogne, ni manje ni više, nego cediljka iz kuhinje. Naime, ona navodi kako upravo ta spravica može da zameni difuzer vazduha fena koji se inače koristi u pravljenju kovrdža.    

- Ako ste mislile da ćete na njoj procediti špagete ili ste možda bili na putu da je bacite u kantu za smeće, bolje je zadržite zato što će vam olakšati formiranje lokni i sušenje kovrdžave kose - stoji u jednom od opisana snimka objavljenom na TikToku. 

Devojka koja ga je podelila na popularnoj društvenoj mreži demonstrirala je ceo proces. Cediljku je primakla kosi, a njoj fen i "sušila" kovrdže na propisnoj udaljenosti da bude dovoljno bezbedno.  

- Hvala na savetu ovo mi je bilo potrebno! -

- Mislim da je ovo bolje od difuzora -

- Moja mama bi bila besna da koristim ovo - 

- Kunem se da ovo izgleda mnogo lakše od difuzera. Ja ću definitivno da testiram i vidim da li radi! - komentarisale su oduševljeno žene.

Iako se većina složila da devojka sa snimka ima čvrste i jake lokne te da joj ne predstavlja neki posao oblikovati tako kvalitetnu kosu, ona je rekla da joj su vlasi bile izložene mnogobrojnim oštećenjima i da je prešla na prikazani način oblikovanja frizure "jer je sigurniji i praktičniji".

Video je pogledalo 4 miliona korisnika, a Tiktokerka inače redovno na svom profilu deli svakodnevnu rutinu povezanu s negom kose. U nekim objavama je podelila i koje maske koristi, a koje sama pravi kako bi njena kosa izgledala zdravo i atraktivno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)