Kosa

DUGA I SJAJNA KOSA ZA 14 DANA! Ova žena podelila je recept kojim se neguje, potrebna su samo 2 prirodna sastojka!

Hepi Fam na TikToku objavljuje sadržaje za negu kose, a u jednom od poslednjih snimaka je pokazala kako sprečiti gubitak vlasi.

28.12.2022 15:01

DUGA I SJAJNA KOSA ZA 14 DANA! Ova žena podelila je recept kojim se neguje, potrebna su samo 2 prirodna sastojka!
Printscreen/Tiktok/happipham

Lepa i kvalitetna kosa je imperativ u današnjem društvu, pa na svakom koraku možemo videti žene koje traže načine za brigu o svojim vlasima. Dok neke odlaze kod frizera i podvrgavaju se raznim tretmanima oporavka kose, druge pronalaze načine da kod kuće naprave sve ono što dobiju kod stručnjaka. Opadanje kose nakon pranja ili sezonski je očekivana stvar, međutim, eksperti napominju da treba posebno obratiti pažnju ako kosa opada više nego inače, a posebno ukoliko se dešava u pečatima. 

Mnoge žene muku muče sa dužinom i veoma sporim rastom kose, dok druge imaju proređenu i kosu koja često opada. Retke su one koje su blagoslovene i zdravim i jakim vlasima, koje su uz to sjajne i lepe i imaju zadovoljavajuću dužinu. Jedna od njih je iz Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Hepi Fam i koja otkriva recept kako svoje vlasi održava zdravim i sjajnim. Nije reč ni o pirinču, niti nekom čaju, već o dva sastojka koja su često u sklopu mnogih preparata za kosu, ali i topla preporuka frizera.

Sve što je potrebno za tretman koji Hepi preporučuje su ruzmarin i seme lana koje treba prokuvati u vodi. Nakon što se ulje, koje se dobije kuvanjem, procedi, ona ga nanosi na teme glave, odnosno u koren dlake, i utrljava. Preporučuje se da ga treba ostaviti od pola sata do sat vremena da deluje, a onda redovno isprati šamponom i tretirati balsamom. 

- Pokušaću, hvala! -

- Prelepa kosa -

- Alergična sam na seme lana -

- Volim toju kosu - komentarisale su žene.

Pratiteljke te Tiktokerke su je pitale u kojoj razmeri treba koristiti ta dva sastojka, međutim, ona na to nije odgovorala. Mnoge od njih su rekle i kako će probati tretman jer ih ništa ne košta, a da im je svakako potreban zbog gubitka kose.

Hepi Fam savetuje da tretman treba odraditi dvaput nedeljno, i to 14 dana, za dobre rezultate. Ona garantuje da deluje na sve tipove kose.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)