Zanimljivosti

ZANESEN KREČENJEM SAMO JE ZAKORAČIO I TLO JE NESTALO: Mladić je za dlaku izbegao pad niz stepenice koji je mogao da bude poguban za njega! (VIDEO)

Njegov slučaj je dokaz kako trenutak nepažnje može da bude vrlo opasan.

29.08.2023 12:00

ZANESEN KREČENJEM SAMO JE ZAKORAČIO I TLO JE NESTALO: Mladić je za dlaku izbegao pad niz stepenice koji je mogao da bude poguban za njega! (VIDEO)
Shutterstock

Fokusiranost na posao koji radimo vrlo je važna posebno kada su u pitanju građevinski radnici. Opasnosti ih vrebaju na sve strane, a dovoljan je trenutak nepažnje pa da dođe do teških povreda.

Na svojoj koži to je iskusio jedan mladić inače moler po zanimanju. Na snimku koji je objavljen na Tik Toku vidi se momak koji je zanet krečenjem. On je radio hodnik dok su tik pored njega bile stepenice za donji sprat ali potpuno nebezbedne i bez ograde. 

Mladi moler bio je zanet krečenjem plafona pri čemu nije vodio računa gde gazi. Na snimku se vidi kako hoda uz samu ivicu stepeništa. 

shutterstock.com

Mnogi ljudi su na svom poslu izloženi opasnosti

 

Zanesen krečenjem i da svoj posao odradi na najbolji način u deluću sekunde je zakoračio i izgubio tlo pod nogama. Umesto na pod on je zakoračio u prazno, tačnije ka strmim stepenicama.

Od pada i mogućih vrlo ozbiljnih posledica spasili su ga smo refleksi i za dlaku je uspeo da izbegne pad niz stepenice. On je u poslednjem trenutku uspeo da se zadrži i to oslanjajući se rukama na susedni zid.

- Srce mi lupa kao ludo! Zamalo da ovo bude moj poslednji dan na Zemlji! - napisao je on u postu uz video snimak. 

Bilo je potrebno nekoliko minuta da se smiri kad je shvatio šta je sve moglo da se dogodi i koliko bi pad niz stepenice bio poguban za njega.

Usledili su brojni komentari na njegov post.

- Dečko, vodi računa mogao si ozbiljno da se povrediš da si pao niz stepenice. 

- Brzo razmišljanje je spasilo dan!

- Brzi refleks, na svu sreću.

- Pričaj mi o adrenalinu... 

 

@alecpaintsofficial Thank goodness I thought quick #alecpaints ♬ NO! - Kan Sayuri

- Budi oprezan!

- Bože, srce mi stalo! - komentarisali su korisnici mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)