Zanimljivosti

DOK SU SE PUTNICI VOZILI SAFARIJEM, LAVICA SE ZALETELA I SKOČILA NA NJIH: U trenu je bilo jasno kakve su joj namere, ovome se niko nije nadao (VIDEO)

Poseta rezervatu za ove putnike će zauvek ostati u pamćenju zbog nesvakidašnjeg iskustva koje su doživeli!

27.08.2023 10:00

DOK SU SE PUTNICI VOZILI SAFARIJEM, LAVICA SE ZALETELA I SKOČILA NA NJIH: U trenu je bilo jasno kakve su joj namere, ovome se niko nije nadao (VIDEO)
Printscreen/TikTok/africaimage05

Ne pruža se svima prilika da posete egzotične destinacije,  ali oni koji to iskuse znaju da je to jedno od najjedinstvenijih iskustava u njihovom životu. Poseta mnogim mestima koje viđaju samo na ekranima ili susret sa egzotičnim životinjama, stvara mnogima adrenalin. Jedno od omiljenih mesta, za koje mnogi godinama štede novac je Safari u Africi. Susret sa lavovima i tigrovima mnogima, koji su ljubitelji životinja, je najveći motiv da posete ovo mesto.

Iako opasnost vreba sa svih strana, sa dobro obučenim vodičima i ljudima koji rade tu i poznaju prirodu tih životinja, ne postoje neprijatne situacije koje će posetioce razočarati ili ih odvratiti od ponovnog dolaska ovde.

Printscreen/TikTok/africaimage05

Lav je uskočio u vozilo među iznenađenim uristima

Iako lavovi važe za najopasnije i glavne stanovnike ovih rezervata, susret sa njima nekada može da bude i te kako blizak i topao, a to je pokazao i jedan snimak sa TikToka pokazavši kako se tokom jedne vožnje posetilaca Safarija, lavica se zaletela pravo na njih i ušala u vozilo. Iako bi svi očekivali dramatičnu scenu, radi se o lavici koja je bila prijateljski nastrojena a gosti su bili unapred upoznati da lavica ne predstavlja opasnost za njih. 

Dok se vozilo približavalo životinji ona je potrčala ka turistima, uskočila kod njih na sedišta i redom krenula da ih grli i da se mazi pokazujući radost i ouševljenje što su tu. Posetioci nisu bili imuni na ovaj susret pa su lavici uzvratili zagrljaj. Malo kasnije pridružila se i druga lavica na isti način.

@africaimage05 Big cat is happy to welcome the guests this morning👀👀❤#lovebigcat #loveanimals #animalsoftiktok ♬ The Lion Sleeps Tonight - Vittorio Fraja

- Lavica nema zube.

- Doživeo bih srčani udar.

- Mačka se igra sa svojom hranom pre jela.

- Brate, trčao bih koliko me noge nose

- Veoma je srećan što može videti veći izbor na meniju - komentarisali su neki od korisnika mreže.

Iako je u pitanju potpuno bezazlena situacija i bezbedan susret posetioca sa stanovnicima Safarija, mnogi ljudi su izrazili bojazan za njihovu bezbdnost, dok su drugi zbijali šale na račun toga da su lavovi gladni da su u potrazi za dobrom hranom koju su nanjušili na tom mestu.

Ipak, bilo je i onih koji su rekli kako bi voleli da odu na ovo mesto i da prisustvuju ovakvoj jednoj sceni, jer smatraju je koliko god neke životinje delovale neukrotivo i divlje, ima i onih pripitomljenih te da životinje pokazuju nekad više ljubav nego čovek.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)