Kosa

SOFIJA SE NIJE ŠIŠALA 10 GODINA, A RAZLOG ĆE VAS RASPLAKATI: Devojka je progovorila o svojim motivima i novcu (FOTO)

Većina smatra da ima nadogradnju, a kada čuju da je njena kosa prirodna ostanu bez teči.

20.08.2023 14:00

SOFIJA SE NIJE ŠIŠALA 10 GODINA, A RAZLOG ĆE VAS RASPLAKATI: Devojka je progovorila o svojim motivima i novcu (FOTO)
Printscreen/www.youtube.com/mediadrumplustv1677

Sofija Blek (30) je nekada brijala glavu, ali je prestala 2013. godine jer joj je kosa prebrzo rasla. Sada ima kosu dugu 122 centimentra. Ona obožava svoju kosu i uživa u pronalaženju načina kako da je stilizuje. Dobija mnogo komplimenata kako na ulci, tako i na drušvenim mrežama. Većina smatra da ima nadogradnju, a kada čuju da je njena kosa prirodna ostanu bez teči. Međutim, nisu svi susreti bili pozitivni, jer se Sofija seća susreta sa misterioznim strancem koji ju je zaustavio na ulici.

- Jednom mi je na ulici prišao čovek koji je hteo da kupi moju kosu, bilo je jezivo. Dao mi je svoju vizitkartu i rekao da mu se javim, jer se bavi kupovinom kose. Zahvalila sam mu se na ponudi i rekla sam da ću čuvati svoju kosu i dati je u humanitarne svrhe, međutim, on je bio uporan i rekao da će mi dati mnogo novca - rekla je Sofija.

Pored ovog neprijatno susreta, Sofija uglavnom ima pozitivne reakcije na svoju kosu.

- Najveći kompliment mi je od moje nećake koja kaže da izgledam kao princeza kada je moja kosa puštena i da želi i ona tako da izgleda. Većina devojčica ima ovakvu reakciju i to me veoma raduje - rekla je ona. 

Najčešće je pitaju kako je održava, a ona kaže da joj je bilo mnogo teže da stilizuje kratku kosu. 

- Najčešće me pitaju kako održavam svoju kosu. Ovo mi je veoma zabavno, jer mi je bilo mnogo teže da održavam i stilizujem kratku kosu. Sada je samo očešljam i vežem punđu i spremna sam za izlazak - dodaje Sofija. 

Sada se vratila u rodnu Bugarsku i kaže da će i dalje puštati svoju kosu

- Ošišaću je povremeno, ali samo ako mi krajevi ispucaju. Puštaću je da raste sve dok budem mogla, a kasnije želim da je doniram - zaključila je Sofija. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)