Kosa

IMALA JE ŠARENE KIKICE I VILENJAKOVE UŠI A ONDA JE SVE ODBACILA: Transformacija ove devojčice podigla je internet na noge, komentari se samo nižu (VIDEO)

Kada su joj skinuli šminku i prefarbali kosu, pred frizerima i šminkerima je bila potpuno drugačija osoba.

13.07.2023 16:00

IMALA JE ŠARENE KIKICE I VILENJAKOVE UŠI A ONDA JE SVE ODBACILA: Transformacija ove devojčice podigla je internet na noge, komentari se samo nižu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sallylovesmakeup98

U tinejdžerskim godinama gotovo svi su skloni eksperimentisanju kada je stil oblačenja u pitanju. U jednoj fazi vole da forsiraju jedan stil dok kroz par godina odu u potpuno drugu krajnost. Budući da je to period puberteta i nestabilnih hormona sasvim je razumljivo da mladi pokušavaju na sve načine da privuku pažnju drugih. 

To je pokazala jedna tinejdžerka po imenu Lizli koja je dugo bila u buntovničkoj fazi. Sa dugom kosom u raznim bojama od žute do zelenih i roze pramenova izgledala  je mnogo starije nego što zapravo jeste. To joj nije bilo dovoljno pa je stavila uši poput vilenjaka, a sve je pratio i njen stil oblačenja, nakit i lanci koje je nosila na sebi. Uz sve to ova devojčica koja, verovali ili ne ima samo 10 godina svakog dana se šminkala u jakim tonovima.

A, onda je odlučila sve to da odbaci. 

Printscreen/TikTok/sallylovesmakeup98

Da bi privukla pažnju, devojčica je stavljala vilenjakove uši

 

Kako je priznala Lizli na ovaj način je počela da se oblači i šminka nakon rođenja njene mlađe sestre. Iako to ne želi da prizna ona je bila ljubomorna na bebu, pa je odlučila da ekstremnim izgledom privuče više pažnje svoje majke.

Njena transformacija kod frizera i šminkera je zapanjila svet, niko nije ni slutio da se ispod svih tih slojeva šminke krije perslatka devojčica.  

U snimku koji je postavila na Tik Tok vidi se kako je frizer najpre skinuo uši vilenjaka, lance koje je nosila oko ruke i vratu, a potom je započela transformacija njene kose. 

Frizer joj je skratio kosi u vratio njenu prirodnu smeđu boju. Uklanjena je boja sa obrva, veštačke trepavice, a lice joj je osveženo maskom. Umesto pantalona suknje i šarene odeće obukla je haljinicu prikladnu njenim godinama.

Nakon što je završen njen preobražaj ispred svih se pojavila potpuno drugačija, preslatka devojčica

@sallylovesmakeup98 An extreme makeover for this cutie,after she decided to change her look to attract more attention out of jealousy of her little sister 🥺💕#trending #fyp #tiktokers #makeup #makeover #videotrends #momentslikethis #daughter #kids #aesthetic #vlog #fypシ #lifehacks #viraltiktok ♬ original sound - kayceericedance

Usledili su brojni komentari na mrežama, a njen video ima više od milion pregleda.

- Nisam ni pomislio da se ispod sve te šminke krije ovakoi lepa devojčica. 

- Sada izgleda mnogo bolje, deca treba da budu i izgledaju kao deca. 

- Samo zato jer neko ima  jarke boje na sebi ne znači da želi pažnju. Samoizražavanje je važno!

- Eksperimentisanje sa izgledom je potpuno normalno u tinejdžerskom periodu.

Izgledalo je kao da ima svoj autentičan stil, sad je tako obična - bili su neki od komentara.

Sudeći prema njenom zadovoljnom osmehu Lizli je bila srećna što ponovo izgleda primereno svojim godinama. Gledajući novu sebe u ogledalu devojčica se okretala ispred ogledala, a zadovoljna je bila i njena mama.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)