Lice

OBJAVIO JE FOTOGRAFIJU IZ DEČAČKOG PERIODA KADA SU GA SVI ISMEVALI ZBOG IZGLEDA: Danas je jedan od najpoželjnijih muškarac i svi u šoku gledaju njegovu transformaciju (VIDEO)

Glumac je podelio detalj iz detinjstva zbog kojeg je često bio predmet izrugivanja svojih vršnjaka.

17.05.2023 15:02

OBJAVIO JE FOTOGRAFIJU IZ DEČAČKOG PERIODA KADA SU GA SVI ISMEVALI ZBOG IZGLEDA: Danas je jedan od najpoželjnijih muškarac i svi u šoku gledaju njegovu transformaciju (VIDEO)
Printscreen/TikTok/therealsofian

U detinjstvu je većina nas bila izložena raznim podrugljivim komentarima na račun izgleda, naročito ako je neko imao problematične zube, frizuru ili je nosio neku odeću koja je vršnjacima bila neprihvatljiva i smešna. Iako je to samo deo odrastanja i procesa razvoja, takve promene su svima nama nekada nametale komplekse koje smo teško prevazilazili. 

Printscreen/TikTok/therealsofian

Glumac je pokazao svima da je sada muškarac za poželeti

Glumac italijansko-alžirskog porekla koji je na TikTok mreži poznat kao Sofian podelio je sa svojim pratiocima sliku iz detinjstva kada je imao oko 10 godina. Iako simpatičan dečak egzotičnog izgleda, sa krupnim kestenjastim očima izgleda poput većine dece u tom uzrastu, glumac je u objavi napisao da su ga vršnjaci zadirkivali i ismejavali zbog izgleda upućujući mu komentare da "niko neće želeti da bude sa njim".

Ipak, kako godine i odrastanje čine svoje kao i rad na sebi, glumac je pokazao svoju transformaciju nakon više od decenije, sada izgleda poput manekena. Visok, zgodan mladić tamne puti sada je san svake devojke i dokaz da treba graditi samopouzdanje i raditi na sebi onda kada drugi tu vrednost na neki način opovrgavaju. 

Njegova objava je na TikTok mreži naišla na ogromnu podršku ljudi koji su mu poručili da ne veruju da je tako nešto doživeo jer izgleda fantastično i da veruju kako gotovo svaka žena želi da bude sa njim.

- Ko je to rekao brate? Niko-

- Ali ja te želim-

- Bio si prelep i kao dečak-

 

@therealsofian

Glow up ? 🔝📈 Insta/snap: Therealsofian ♬ original sound - 𝑅💌

 

- On je previše zaljubljen u sebe-

- Sada te svi žele- komentarisali su korisnici mreže.

Iako je većina opovrgavala podrugljive komentare momka dok je bio mali, poručujući mu da je bio i ostao lep, mnogi su rekli da on želi pažnju na ovaj način i da je zapravo svestan svoje lepote.

Iako je evidentno da je glumac lep, on je u više navrata u svojim objavama pravio paralele od razdoblja detinjstva do sada aludirajući na promene koje su kod njega nastale u fizičkom izgledu, što su mnogi ocenili kao njegovu nesigurnost. Njega na ovoj mreži prati 1,1 milion korisnika i evidentno je da je miljenik ženskog dela populacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Dragana N

17.05.2023 17:25

Bio je presladak kao dete, ne vidim zašto bi mu se neko podsmevao!?