Lice

OĆELAVIO JE PA JE ODLUČIO DA ISTETOVIRA ZALISKE I ČELO: Kada je sve bilo gotovo i kada se pogledao u ogledalo vrisnuo je iz sveg glasa, a zatim počeo da rida! (VIDEO)

Nećete moći da verujete šta je ovaj čovek uradio samom sebi iako je tatu-umetnica pokušala da ga odgovori od ideje.

28.04.2023 11:01

OĆELAVIO JE PA JE ODLUČIO DA ISTETOVIRA ZALISKE I ČELO: Kada je sve bilo gotovo i kada se pogledao u ogledalo vrisnuo je iz sveg glasa, a zatim počeo da rida! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/gipsygtattooer

Italijan Đanluka ima samo 26 godina i duboke zaliske. Rano je počeo da gubi kosu i iz godine u godinu zalisci su postajali sve vidljiviji, a kose u čeonom delu sve manje. Očajan što ćelavi on se odlučio na potez očajnika. Otišao je u lokalni tatu salon i istetovirao, verovali ili ne, šiške. Međutim, rezultat nije bio baš onakav kakav je očekivao.

@gipsygtattooer

Il mio cliente ha sempre sognato la frangetta ed io ho esaudito il suo desiderio 💖

♬ Furore - Paola & Chiara

Tatu majstor u šoku

Kako je za britanske medije ispričala tatu umetnica Marija Đina Altobeli, to je bio jedan od najčudnijih zahteva za tetoviranje koje je imala u karijeri. Ipak, odlučila je da mušteriji ispuni želju, a čitav proces je snimila i video postavila na TikToku. 

- Bila sam šokirana kad mi je rekao da želi da tetovora šiške na čelu. Rekla sam mu da to nije dobra ideja, ali je Đanluka insistirao pa sam na kraju pristala - rekla je ona.

Najpre mu je na čelo nanela šablom od mastila, a potom se bacila na posao. Čitav proces tetoviranja trajao je samo sat vremena.

- Već šest godina se bavim ovim poslom i prilično sam brza. Đanluka se trzao svaki put kad bi mu igla dodirnula čelo, ali je hrabro podneo bol. Iako sam bila skeptična na početku, kad sam sve završila bila zadovoljna svojim radom - dodala je ona.

Nakon što je očistila tetovažu odvela je Đanluku do ogledala i on je neverici gledao svoje iscrtane šiške, a potom briznuo u plač i rukama pokrio lice.

@gipsygtattooer Ecco il risultato dale tattoo guarito, here the results of this tattoo healed #greenscreen ♬ Alba - Ultimo

Urnebesni komentari

Altobelijeva je sve dokumentovala video-snimkom koji je postao hit na TikToku, a pogledalo ga je čak 27,8 miliona ljudi. Usledili su urnebesni komentari, a većina pratilaca je mislila da je u pitanju šala.

- Ovo je neka šala zar ne? Ne mogu da verujem šta je čovek uradio - 

- Brate, trči kući i traži na internetu kako se laserski skida tetovaža -

- Gledam i ne verujem. Da li je realno da je čovek ovo uradio? Bolje da budeš potpuno ćelav nego da okolo šetaš tako - 

- Sve mi se čini da ne plače od sreće. I ja bih kukao na sav glas da sam ovako nešto uradio - 

- Plačem od smeha, ne mogu da verujem šta je čovek uradio sebi - bili su samo neki od komentara na post tatu umetnice Marije Đine Altobeli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)