Lice

"JA SVAKOJ ŽENI MOGU DA PREOTMEM MUŠKARCA": Za ovom devojkom svi lude, a mnogi se pitaju kako je to moguće! (FOTO/VIDEO)

Džordža Beret izaziva ogromnu pažnju na TikToku kako svojim samopouzdanjem, tako i umećem transformacije.

25.04.2023 19:01

"JA SVAKOJ ŽENI MOGU DA PREOTMEM MUŠKARCA": Za ovom devojkom svi lude, a mnogi se pitaju kako je to moguće! (FOTO/VIDEO)
TikTok-georgia.barratt

Džordža Beret je popularnost stekla kao šminkerka koju samo na TikToku prati više od milion ljudi, a ima i blizu 50 miliona sviđanja, što je totalno zapanjujuće. Pojedini njeni snimci imaju milionsku gledanost, a ispod njih se ređa na stotine, pa čak i na hiljade komentara. Džordža se obično na snimcima najpre pojavljuje bez trunke šminke, kao sasvim prosečna mlada žena koju bi retko ko zapamtio, a onda u trenu sledi transformacija i ona se preobražava u pravi zavodnicu, pa je o njoj pisao i San.

Što se tiče šminke, odmah se uočava da je u nju uloženo dosta truda, a posebno u ten i konturisanje. Džordžine oči su tako dobile mačkasti izgled pomoću ajlajnera, a budući da su cirkoni na očima postali totalni hit, ni ova mlada šminkerka ih nije zaobišla. Usne su u trenu postale senzualne, a najveći akcenat je na rumenilu koji je glavni šminkerski trend ovog proleća.

TikTok-georgia.barratt

Džordža Beret pre šminke

Ona se na prvom snimku pojavljuje bez trunke šminke i zapuštenog izgleda kose, dok je na drugom snimku kompletno našminkana i sređene fizure. Ovaj snimak je pregledan 2,6 miliona puta, a više nego očigledno je da devojka nije nimalo ružna, već da svojim objavama na TikToku samo ističe svoje šminkersko umeće.

Ona pevuši reči pesme koje idu "Mogu da ti maznem dečka samo ukoliko hoću, srećom po tebe, to ne želim". Na početnoj verziji se Beretova pojavljuje bez trunke šminke, dok je u završnoj verziji prisutan ne samo kompletan mejkap, već i ceo stajling za izlazak. Mnogi su se složili da mogu da joj veruju na reč, da zaista tako skockana i može da ima dečka koga god da poželi.

TikTok-georgia.barratt

Džordža Beret posle šminkanja

Objava je dobila na 300.000 sviđanja i više od hiljadu komentara. Reakcije su bile podeljene, tako su neki bili mišljenja da je ova devojka prava prevarantkinja, budući da se uz pomoć fantastičnog šminkerskog umeća u trenu transformiše u neku totalnu drugu osobu. S druge strane, česte su bile i reakcije da je ona sasvim dovoljno prirodno lepa i bez šminke koja joj je u većini slučajeva za dnevnu varijantu bespotrebna.

- Meni si lepša bez šminke -

- Vau, koja transformacija, hoću i ja tako! -

- Možeš li, molim te, da objaviš ceo proces šminkanja, pošto izgledaš zapanjujuće -

- Ova devojka je lepa i bez šminke, kao i sa njom -

- Ona je prirodno lepa, nepotrebna joj je ovolika količina šminke -

- Ma ova je totalna prevara! -

- Dajem prednost verziji sa šminkom, ali jedino ukoliko je za potrebe nekog snimanja -

- Jednom rečju lepa, i sa šminkom i bez -

- Slažem se da je ovo prva devojka za koju sam stvarno pomislila da zaista nekoj drugoj devojci može da preotme dečka samo ako to poželi - ređaju se reakcije ispod Džordžinih snimaka. 

@georgia.barratt Replying to @🌸Elizabeth🌸 catfish 101 indeed 🫶🏼 #makeup #beauty #grwm ♬ ASMAA - ASMAA

BONUS VIDEO:

Komentari (0)