Zanimljivosti

"TATJANA JE SESTRA ANĐELINE DŽOLI": Fanovi joj poručili da je mlađa i lepša od slavne glumice (VIDEO)

Tiktokerka je preko noći postala planetarno popularna zbog neverovatne sličnosti sa poznatom lepoticom.

20.04.2023 13:01

"TATJANA JE SESTRA ANĐELINE DŽOLI": Fanovi joj poručili da je mlađa i lepša od slavne glumice (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tanusha_duka

Otkako se pojavila u filmskoj industriji, glumica Anđelina Džoli bila je san svih muškaraca, a mnoge žene su želele da je kopiraju i da izgledaju poput nje. Krupne plave oči i pune usne su ono što ju je krasilo a većina žena pitala se u čemu je tajna njenog prelepog izgleda. 

Činilo se da ima jedinstvenu lepotu. Godinama kasnije, mnogi su došli do saznanja da je Džolijeva, iako ima dobru genetiku, ipak radila je nešto na svom licu i da nije u potpunosti delo majke prirode. Iako smo mislili da je Anđa jedina, na Tiktoku se skoro pojavila njena dvojnica

Printscreen/TikTok/tanusha_duka

Tiktokerka je pokazala neverovatne sličnosti sa glumicom

Tatjanu Duku na Tiktoku prati preko 800.000 pratilaca a Tiktokerka izgleda kao da je bliznakinja poznatoj holivudskoj glumici. Ona ima oči i obrve poput Džolijeve kao i pune usne i celokupnim izgledom podseća na nju. Oči šminka alajnerom kao i Anđelina, pa čak i u gestikulaciji podseća na nju.

Jednako atraktivna Duka svakodnevno objavljuje snimke u kojima izgleda lepo i zanosno a Tiktokeri joj poručuju da su sličnosti između nje i glumice neverovatne ali da ne treba nikoga kopirati već biti svoj.

- Budi svoja -

- Ne bih rekla bliznakinja Anđelina Džoli, jer ona ima nežnije crte lica, možda više njena rođaka ili član porodice-

 

- Anđelinina sestra -

- Vau...nisam znala da to nije Anđelina pre nego sam pročitala komentare -

- Ti si mlađa i lepša sada - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokerka je u jednom od snimaka sa svojim partnerom simulirala scenu iz poznatog filma "Gospodin i gospođa Smit" u kojem je glumila Džolijeva, pokazavši i tu da njih dve dele neverovatne sličnosti i da bi  Tatjana mogla da odglumi Anđelinu i bude za neke potrebe njena dvojnica.

 

Tiktokeri su bili iznenađeni neverovatnom sličnošću njih dve, ali je bilo i onih koji smatraju da nešto posebno i ne liče. Ipak ,mnogi su bili mišljenja da Tiktokerka treba da zadrži svoj identitet i da se ne poistovećuje ni sa kim niti ga kopira jer će tako izgubiti sebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)