Zanimljivosti

KO TO LJUBI ANU STANIĆ NA BRIONIMA? Pevačica sija od sreće, čestitala svima praznike! (FOTO)

Popularna pevačica odlučila je da uskršnje preznike provede na obližnjem hrvatskom primorju, a evo i ko joj pravi društvo.

18.04.2023 16:01

KO TO LJUBI ANU STANIĆ NA BRIONIMA? Pevačica sija od sreće, čestitala svima praznike! (FOTO)
TANJUG / ZORAN ZESTIC/ nr

Pevačica Ana Stanić (47) ove godine obeležava 25 godina solo karijere. Ipak, ona je najveću slavu stekla kao vokal popularnog benda devedesetih, "Mobi dik", a kasnije je nastavila i samostalnu karijeru koja se pokazala kao veoma uspešna. Tako će ove godine biti čak četvrt veka od izlaska njenog prvog solo-albuma "Metar iznad asfalta". Svih ovih godina ona je ostala dosledna svom prepoznatljivom imidžuKosu je skratila na paž i takvu je nosi poslednjih godina. Stajling u vidu top-majica i uskih zvonastih pantalona joj je takođe maltene identičan kao sa početka karijere, a telo je u top-formi.

Ana je odlučila da početak proleća i uskršnje praznike provede daleko od gradske vreve, pa se uputila duž hrvatskog primorja, izabravši Brione kao lokaciju da napuni baterije. Taj nacionalni park, koji čini grupa ostrva na Jadranskom moru ka Istri, posebno je interesantan turistima, a pevačica izgleda da u njima uživa punim plućima. Ona je poslednjih dana objavila i seriju fotografija s obale mora, a jedna je izazvala posebnu pažnju. Naime, ona je svima čestitala Uskrs uz sliku sa osunčanog ostrva i to onu na kojoj je sin Vuk ljubi u obraz dok se ona smeši.

Čini se, ipak, da je i na hrvatskom primorju još prohladno pošto dečak nosi zimsku jaknu, dok je Ana u sivom kardiganu, a primetno je da ima i diskretnu šminku na kojoj dominira koralni karmin. Kosa joj je i dalje plava, kraća i u vidu prepoznatljivog prelomeljenog talasa.

- Hristos vaskrse! Srećan Uskrs svima - poručila je ona u opisu fotografije.

Usledile su salve pohvala za izgled koji pevačica ne menja iz godine u godinu, pa deluje da od početka karijere do danas maltene nije ostarila ni dan. Takođe, ostala je misteriozna, ali izgleda da svojim fanovima priprema dugoočekivano iznenađenje koje je tek delimično otkrila i sledećom objavom.

- Topli pozdrav ovom malom parčetu raja jer za dan-dva imam važne muzičke vesti - poručila je ona, ne želeći da otkrije detalje o čemu je reč. 

Podsetimo, Stanićeva je u braku sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem sa kojim ima sina Vuka. Iako se pre nekoliko godina naveliko šuškalo da se njih dvoje razvode, Ana je sve te priče uvek negirala. Ipak, primetno je da na mnogim fotografijama, što sa letovanja, što sa zimovanja, Momčilo izostaje, a tako je bilo i ovog puta. On se, inače, nakon sportske karijere posvetio preduzetništvu i suvlasnik je lanca prodavnica obuće, a poznat je javnosti i kao i bivši partner Branke Nevistić, sa kojom ima sina Luku (23). 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)