Moda

NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE ŽENA SE POTPUNO ZAPUSTILA: Posle jedne transformacije zablistala je poput modela, ova priča izmamila je svima osmeh na lice (VIDEO)

Devojka je bila srećna što je svojom mami podarila osmeh na lice i pokazala joj da ne odustaje od sebe uprkost životnom brodolomu.

10.04.2023 21:00

NAKON PORODIČNE TRAGEDIJE ŽENA SE POTPUNO ZAPUSTILA: Posle jedne transformacije zablistala je poput modela, ova priča izmamila je svima osmeh na lice (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lorenrosko

Mnogi životni izazovi i teškoće mogu da se oslikaju na licu i dodaju boru više, iako godine možda ne pokazuju tako. Kada su žene u pitanju teški gubici ih nateraju da zapostave svoj izgled, da im to više kao nekada ne bude bitno i da više ne obraćaju pažnju na svoju lepotu.

Loren Šafer Rosko je odlučila da napravi transformaciju na svojoj majci koja je izgubila supruga i od tada se nije farbala i sređivala. Ona je osmislila sjajnu ideju da majku obuče identično kao sebe i da joj tako ulepša dan. Budući da se žena godinama nije farbala i da je imala sedu kosu, ovo je bio pravi izazov za nju. Takođe, odeća koju je nosila je bila potpuno neupadljiva i sasvim obična pa je Loren odlučila da uradi nešto posebno za svoju majku ne bi li je iznenadila.

Printscreen/TikTok/lorenrosko

Tiktokerka je pokazala svoju majku nakon transformacije

Uz to odlučila je da se pobrine i za njen celokupni izgled uključujući i šminku. Sramežljiva žena je išla u kupovinu sa svojom ćerkom, a zatim je pristala i na transformaciju iščekujući strpljivo farbanje i šminkanje. 

- Mladalački sam obukla svoju majku i našminkala je. Evo kako izgleda sa svojih 68 godina- napisala je ona u objavi Tiktokerka.

U opisu videa devojka je napisala kako od gubitka supruga njena majka nije imala mnogo volje da brine o sebi. Ipak, ona je to sada za nju učinila i napravila pravo čudo. Tiktokeri su bili oduševljeni ovom transformacijom.

- Predivna! Samopouzdanje je neverovatno!-

- O Bože, ona izgleda 20 godina mlađe! Izgleda fantastično! Neverovatan posao!- 

- Mamica! Prezgodna! farmerke su toliko slatke!-

- Nakon mejkapa može se videti odakle dolazi tvoja lepota!

- Ona izgleda sjajno!- komenatrisali su korisnici mreže.

@lorenrosko Since losing my dad she hasn’t felt much like taking care of herself 🥺💕 She’s so pretty… @cyndi.schaffer #mommakeover ♬ Pretty Girls Walk - Big Boss Vette

Devojka je za svoju majku odabrala iste farmerke kao što ona nosi, visokog struka i zvonastog oblika i to joj je uparila sa belom košuljom. Skratila joj je vrhove kose i ofarbala ju je u tamnosmeđu boju tako da je to "oduzelo" godine njenoj mami pa je ona izgledala više kao da je njena starija sestra. Uz to ju je atraktivno i lepo našminkala, tako da je prava lepota žene zasijala. 

Tiktokeri su se složili da žena odiše neverovatnim samopouzdanjem i da su godine samo broj, jer ako je kako kažu verovati genetici, njihova im ide u korist jer su obe prelepe, a majka ne izgleda kao da je na kraju 7. decenije.

Devojka je bila srećna što je svojom mami podarila osmeh na lice i pokazala joj da ne odustaje od sebe uprkost životnom brodolomu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)