Moda

STALA JE NASRED ULICE I SKINULA SE U DONJI VEŠ: Prolaznici šokirano gledali u njeno telo, da li je ovo moguće?(VIDEO)

Svi su se za njom okretali i fotografisali je.

03.04.2023 14:01

STALA JE NASRED ULICE I SKINULA SE U DONJI VEŠ: Prolaznici šokirano gledali u njeno telo, da li je ovo moguće?(VIDEO)
Printscreen/TikTok/henryjimenezkerbox

Mnogi će se složiti da i pored lepe odeće i izgleda, kod žena je daleko atraktivnije samopouzdanje i energija kojom odišu. Stručnjaci tvrde da je daleko važnije ono što nosimo u sebi i kako zračimo na okolinu, a mnogima to ne ide baš od ruke.

Printscreen/TikTok/henryjimenezkerbox

Manekenka je profesionalno odradila svoj posao

Većina zgodnih i atraktivnih devojaka danas je nesigurna i možda nikada ne bi pristala da se  fotografiše za neki brend donjeg veša. Profesionalni model Ela Halikas i pored svog viška kilograma, ne libi se da bez pogovora ispozira kada god se to od nje zahteva i kada prilike nalažu.

Poznati fotograf Henri Jimenez Kerboks odlučio je u dogovoru sa njom napravi set fotografija za neki brend, tako što bi Ela ostala u izazovnom čipkanom vešu koji je nosila ispod haljine. Ona se bez dvoumljenja skinula i nakon što joj je nabacio "krila" poput Viktorijinih anđela, manekenka je počela da pozira.

Šetajući samouvereno odisala je posebno atraktivnošću i privlačila poglede radoznalih prolaznika koji nisu krili oduševljnje njenom pojavom i stavom. Momci su zastajali i želeli da se fotografišu sa njom. Ništa je nije omelo da posao profesionalno do kraja odradi, a kada je pogledala fotografije na kraju nije mogla da veruje koliko su bile dobre. Snimak je na TikToku pokupio 1,4 miliona lajkova.

- Ona izgleda bolje nego modeli Viktorijinih anđela -

- O Bože...zapanjujuća je -

- Izgleda apsolutno neverovatno! Jedva čekam da vidim slike!-

- Samopouzdanje je neverovatno. Apsolutno je zapanjujuća -

- Briljantan posao. Izgleda senzacionalno - nadovezivali su se komentari oduševljenih korisnika mreže.

 

@henryjimenezkerbox The gorgeous model is @ellahalikas ✨🤍📸 LIKE FOR PART 2 BTS BY @kasey.kerbox ♬ Only Girl (In the World) - Sassydee

Mnogi su prokomentarisali da bi na taj način trebalo da se reprezentuje lepota i njeni standardi a ne kako se to danas čini. Tiktokeri su se složili da izgleda lepše od mnogih regularnih modela i da je njeno samopouzdanje nešto što je na njoj najlepše i što je definiše. 

Mnoge žene su se složile da je ona prava inspiracija mnogim damama kako treba uživati u sopstvenoj koži i biti zadovoljan svojim izgledom. 

- Ovo ja zovem lepotom! Dođavola! - zaključila je jedna Tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)