Moda

NOSIM VELIČINU XL I PREKO INTERNETA SAM NARUČILA KUPAĆI, potpuno sam zatečena onim što mi je stiglo! Tiktokerka se razgolitila pred kamerama i pokazala SVE! (VIDEO)

Ona je pred kamerama isprobavala i komentarisala svaki kupljeni komad, a evo šta je zaključila.

27.03.2023 11:06

NOSIM VELIČINU XL I PREKO INTERNETA SAM NARUČILA KUPAĆI, potpuno sam zatečena onim što mi je stiglo! Tiktokerka se razgolitila pred kamerama i pokazala SVE! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@moreclothesthansense

Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @moreclothesthansense kupila je preko interneta  kupaće kostime za predstojeće leto 2023. Iako svesna da je taj komad garderobe možda i najteže kupovati onlajn zbog veličine i činjenice da nikad ne možete biti potpuno sigurni šta će vam stići i da li će vam kupaći odgovarati, ona se upustila u avanturu.

Ubrzo joj je stigao paket, pa je pred kamerama isprobavala i komentarisala svaki komad, a svoja zapažanja izneli su i njeni pratioci na mreži. Kako je više puta rekla Tiktokerka, bila je prijatno iznenađena kostimima koje je naručila, njihovim kvalitetom, ali i kako su joj stajali.

Kako je objasnila, ona je krupnije građe i nosi veličinu XL pa je prvenstveno zanimalo da li joj odgovara veličina kupaćih kostima koje je naručila.

- Prvi koji ću isprobati je ovaj sladak roze jednodelni kupaći. Prilično dobro pokriva i grudi i pozadinu, jedino mi se ne sviđa što nema bolju potporu za grudi. Mislim da je ovo malo previše za mene, ali je dobar za sve mame kad odvedu svoju decu na bazen – rekla je ona.

Sledeći je bio dvodelni crni kostim sa dubokim donjim delom koji pokriva stomak i višak kilograma i gornjim delom nalik na majicu sa karnerima umesto rukava.

- Ja sam veliki obožavalac kostima sa dubljim donjim delom. Sviđa mi se kako pokriva intimne delove tela, a volim i crnu boju. Ovaj je definitivno moj favorit – dodala je ona.

Jednodelni crveni kupaći sa karnerima na rukama i dubokim dekolteom nije bio baš po njenom ukusu. Kako je objasnila, ne sviđa joj se kad joj se toliko vide grudi.

Tiktokerka je isprobala i pink kostim koji je opisala kao savršen kupaći za medeni mesec.

- I ovaj je sladak, ali je problem veličina i to što ne mogu da ga kombinujem sa drugim kupaćim kostimima koje imam – rekla je ona i isprobala još nekoliko modela.  

Ovaj njen video privukao veliku pažnju njenih fanova na popularnoj društvenoj mreži.

- Sviđa mi se ovaj roze i ja imam jedan takav. Moja mama ga zove kupaći od slatkiša zato što po boji podseća na lizalice - 

- Volite crnu, a crvena vam tako dobro stoji - 

- Meni se sviđa onaj koji ste preporučili za mame. Inače, svi modeli koje ste poručili odlično vam stoje - 

- Moj favorit je ipak crveni kupaći, tako je seksi – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na mreži.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Snorke

27.03.2023 11:25

Ok pokazala si svoje telo i šta više hoćeš? Lepa si za svoje godine i neutrenirano telo. Nijedan kostim ne može da zameni vežbe, zdrav život ...